Müziğe kaç yaşında başladınız?

• Konbuyu başlatan TUFAN54
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 25
  • Görünümler : 5K

TUFAN54

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland E-A7
Evet arkadaşlar hadi yazın bakalım müziğe kaç yaşında başladınız ve şu anki yaşınız kaç?

Ben 18 yaşında başladım ve yaşım 26 sekiz yıldır müzikle uğraşıyorum.

Kullandım klavyelerde ilk casio-roland g800-3adet g600-gw8

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Müziğe kaç yaşında başladınız?

22 yaşında başladım toplam 4 yıl olduilk darbuka ile sonra bağlama ile yoluma devam ettim ve son durağımız org olduğuna karar verdim şimdi org korg is40 inşallah kısa bir süre sonra pa80 le yoluma devam edeceğim sonraki hedeflerim pa800 - korg pa pro 1x- 2 x.3 x şeklinde ileriki yaş hedeflerim var saygılar..cansinan_24

1.50 yaşında başladım:)daha doğrusu babamın o zamanki klavyesi casıo ile çekilmiş ve merak edip kurcaladığım resimlerim var.amatör olarak 15 yaşında çallışmaya başladım yaşım 22 ve 7 sene olmuş inşaallah daha çok şey öğreniriz ve sitemizdeki büyük üstatlarımız gibi başarılı çalışmalarımız olur...

7 yaşında ferdi tayfurdan : neyleyimi çalıp söylerdim :D

güzel bir konu : ben 12 yaşımdayken başladım, yaş da 25 : 25-12= 13: on üç senedir müzikteyim...
ilk orgum casio ma100 diye oyuncak gibi orgu, sonra roland e-86 ve en son olarak da roland gw-8 ; bakalım ilerleyen zamanda imkanım olursa KORG PA 2X almak isterim, iki org fena olmaz... gw-8 ve pa2x

8 aydan buyana kendi cabalarımla birşeyler yapmaya calışıyorum roland g600 işle başladım şimdi korg pa55 kullanıyorum hayırlısı mücadeleye devam azmin sonu basarıdır tesekkürler:):):):):):)

selam arkadaşlar bende 13 yaşından beri mizikle ilgileniyorum ilk orgum casio ctk395 ti okulda korodaydım askere giderken sattım askerden geldim 2 yıl sonra evde oyalanmak için yine casio ctk 710 aldım baktım bu işi becericem 1yıldır roland exr46or aldım ve şimdi sahnelerdeyim aklımdada pa500 veya gw-8 var:) 28 yaşındayım 15yıl olmuş ama hep ara verdim

ilk orgumu babam ben 5 yaşındayken aldı..casio pt-82...
o zamandan beridir klavyeler başımın belası oldu...
kaç org aldım sattım sayısını bile bilmiyorum...
roland, korg, ketron, yamaha...
her güzelin tadına baktım :)

İlk 13 yaşımda casio ma100 diye oyuncak tarzında bir orgla başladım.1-2 sene takıldım.Daha sonra 7 sene ara girdi ve askerden geldiğimde 23 yaşımda roland E86 aldım 1 sene kadar sonra a300tr aldım.1,5 sene sonrada a1000 aldım ve 1,5 senedir bu orgla çalışmaya ve geliştirmeye devam..:D

17 yaşında babamdan etkilenerek başladım ilk orgum roland e 35 di şuan 22 yaşındayım bakalı nereye kadar.