Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

Cevap: Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

pa80 nere 600qt nere neyle neyi kıyaslayıpta nereye varmayı planlıyorlar anlamadım zira ağırlık ölçü birimi ise yıllarca bizi hem sahnede hemde taşırken fıtık eden ne klavyeler gördük(ben biraz eskiyim meslekte) eğer icra kabiliyeti açısından kıyas yapılıyorsa tartışacak hiçç birşey yok.daha basit ifadesiyle telofonların teknolojik gelişimi tahmin ederim fikir sahihibi olmaya yeter.arıza meselesine gelince kaçtane müzisyen arkadaşım daha önce klavtesindeki eloktronik arızasını kendi yaptı zira ufak tefek mekanik leri zaten bu aletlerdede yapmak mümkün.el alemin 2 el eski orglarıyla sahnede ne zaman arza yapar paniğiyle 30 sene sonra böylesi sıfır bir aletle çalışmanın ben keyfini yaşıyorum bunun bedeli varsa yinede rağzıyım nacizane fikrimdir saygılar.

Cevap: Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

Her elektronik cihazda olduğu gibi org lar da kartlar küçülüyor.bunun nedeni donanım (yani malzeme) yerini yazılım almasıdır.yani büyük kartların işini küçük ama program yüklü mikrodenetleyiciler yapmaktadır.kasa tuş konusu ise oda hafif malzeme teknolojisi ile kaliteli ve hafif malzeme üretiliyor.bu orgu kalitesiz yapmaz.sağlam ve hafif yapar.korg pa600 için bir elektronikçi olarak çok iyidir diyebilirim.