Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

Cevap: Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

Birisi şu A2000'in içini de gösterse çok memnun olacağım :)

Fotoğraf için teşekkürler.

cin mali iste :)) adamlar o kadar bos yer birakmiski dusun yani isteseler nasil bir alet cikarirlar ayni ebatlarda :) saygiLar...

:d:d:d:d:d:d:d:d:d

selam arkadaşlar adam korg pa500 update pa2x operating system full 256 mb ram memory mp3

pa 500 e rem takmış pa 2x işletim sistemi yüklemiş

https://www.youtube.com/watch?v=AFkRx_lTrso

aslinda benim kafam versiyon tarihlerine baktim os acilirken ... pa900den eser yoktu o versiyonda gecen tarihte :) hersey mumkun bilgisayar elektronik olunca konu fakat os nin arayuzu degistirilmesi mumkundur ugrasmadim fakat bunun mumkun oldugunu rahatlikla dusunebilirim yani yine yazilim kendi yazilimidir fakat arayuz pa600 degilde 3x dir... ya hersey mumkun ... guzel paylasimdi tesekkurler,..saygilar...

Teknoloji olarak gerçekten süper diyebilirim. Kolay gelsin Saygılarımla,

Şimdi bunu görüpte pa600 alabilmek için ne yorum yapmak gerekir yada kendimize bu alet x-y-z cihazı gibidir. Başarılı bir çalışma olmuş alalım ' diyebilecek miyiz acaba ? :) bu aralar çok kararsızım, Saz Grubu üstadımda konuyu biliyor. Evet pa600 yeni teknoloji ama ne bileyim kasa kalitesine bakacak olsak beş kuruş etmez gibi, ama teknolojiye bakacak olsak tatmin edici yönleri var.. Kafamda deli sorular ! yeniden pa 80 ile - pa 600 arasında git gel yaşayan tek ben degilim sanırım..

YAŞASIN PA 80 'ler :D :D :D :D

bu şelideki bir tasarım ve teknoloji bence gayet başarılı.kaliteli bir elektrik beslemesi ile uzun yıllar elektronik arızası riski azalır. çünkü kart devre çip ve entegreler toz nem sıcak soğuk değişiminden korunmuş olur diye düşünüyorum.

Cikali 2,5 sene oldu bir arza bile yasamadim hicte bir esya alirken ilk tornavidayla acip icine bakipta bisey almadim

simdi roland in yeni cikacak orgu ea7 8 kilo agarlinda yamaha psr a2000 11 kilo agarlinda demeki agarlik önemli degil icindeki cipler önemli televizyonlar plasmalar ilk ciktiginda kac kilo agarlindaydi simdi ultra tv ler kac kilo agarlinda orgun icine tas koyacak degiler ya önemli olan isime yaramasi

bu devirde tenolji cok hizla ilerliyor hersey birkac cip ile piyasaya sürülüyor cep telefonlari bile artik hafiflesiyor o nedenle ici önemli degil yapaca is önemli