Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

Cevap: Merak edenler için PA-600'ün içi resmi

valla banada yamaha a2000 ler pek matiksal gelmedi ayni or700 gibi arza yapinca mutlaka dtl gözükecek picbenderi a 2000 güzel or700 gibi degil ama icindeki fabrika ritimleride or700 aynisi ben gidip baktim
malzemesi pek hosuma gitmedi a 2000 yamaha larin

a2000 de or700 de çok açıp kapattım.

bunun yanında pa500 ve pa55 te öyle...

allah yukarıda yamaha a2000 ve or700 malzeme konusunda 55-500-600 kasaları kalitesinden bi gömlek üst kalite. (çok kaliteli demiyorum ama baz alınan klavyelerde durum böyle)

enteresan :)

malzemenin kücük olması önemli degil kalitesi önemli. Bir orjinal iphoneninde içinde kücük entegreler var çin malınında içinde kücük entegreler var aradaki fark ise kalite. 2 yıl garanti verildi ama bozulmayacak garantisi degil bozulursa getir manasında ve org bozulunca bir şey buluyorlar kullanıcı hatası diyip gönderiyorlar. Beyaz eşya olsa yapamıyorlar. Türkiyede org arka planda oldugu için ve beyaz eşya gibi yaygın olmadıgından tüketici mahkemesine gidip dava acmanız lazım anca ozmn sonuca varırsınız tüm orglar için geçerli. Ve bndd or700 ü satıp 600 almayı düşü nüyorum artık or700 sıktı beni yapabilecegim şeyleri yaptım bir noktadann snra cevap vermiyor alet

Salim üstada katılıyorum pa600 ilk çıktığında da demiştim malzeme kalitesi kötü diye bozulma riski diğer modellere göre daha yüksek saund ve kullanım pratikliği bakımından güzel alet

pekiii nereyeee gidiyor teknoloji böööyyle eskiyi arayacak desenize millettt mesela e40 :)

slm....bozulmayan bişey olmaz olamaz.... 2 yıl servis garintisi var....güvenmslerdi 1 yıl derlerdi...zaten 2 yıldada ne olacaksa olur...

o güvenmekten değil.kanuni olarak elektronik ürünlere en az iki yıl garanti zorunluluğu varda ondan

Korg firması korg pa600 için bir tweeter takmamış bu kadarda parçadan çalınmaz kaçı kaç kuruş 3300 liralık alette bir kulaklık jak soketini ön tarafa takmamışlar 3 5 lira ne söyleyim

Herkes kendi orgunun içini açıp göstersin.

artık sadece klavyeden oluşan orglar çıksın hoperlör dahi görmeyelim artık.tuş aralu-ıkları ses çıkışına bence gayet müsait.yani hala kaba aletler çıkıyor artık yenilik istiyorum ben.28 yıldır hep aynı.