lütfen okuyunuz

Cevap: lütfen okuyunuz

bu kanayan bir yara...
iyi de sadece tüm mesele orgla ilgili değil ki Abi...
her işimiz kavga eder gibi maalesef...
yurdum insanı ne yaparsın işte...

Ch.

öncelikle aynı fikirde olmak sizlerle beni mutlu etti.sağolasınız..ben mesela burda yamaha kullanan arkadaşlarım var,ilker var(ilker reis)ben ilkerimin demosunu dinlerken zevk alıyorum.burhan57 abi,onla çok tatlı şakalaşıyoz.ne güzel şeyler bunlar demi..ben mesala 3x kullanıyom,isterimki bir tanede t4 üm olsun.her meyvenin tadı başkadır.insan hepsinden tatmak ister...eğer insan bazı şeyleri aşınca,bu tür şeyler gerçekten çok komik geliyor..tekrar hepinize teşekkür ederim konuya katıldığınız için....
not: teşekkür butonum bittiği için kullanamadığım arkadaşlar var.kusura bakmasınlar :)

Yok hocam Medeli MC-32'nin üzerine org tanımam gerisi fasa fiso :D

Medeli_MC-32.jpeg

dikkat ederseniz bu tarz konulara yani org kıyaslama konusuna hiç bişey yazmam girmem, yazan arakadaşlarada antipati duyarım. kimin hangi orgu kullandığı, neden alıp hemen sattığı, piyasasının olup olmaması kimseyi ilgilendirmez. herkes kendine ve bütçesine uygun klavye alır ve kullanır, beğenmezse satar başka alır. bunun altında başka bir şey aramak sadece boş insanların, müzik yapamayanların işidir. müzisyen adam bunlara uğraşacağına üretir, sürekli birşeyler öğrenmeye çalışır. yabancı sitelerdeki video lara ve klavye kullanıcılarına baktığımda ne kadar güzel armoni bildiklerine dikkatle bakıyor, hem takdir ediyor hemde ülkemiz adına üzülüyorum çünkü bizim ülkemizde sadece sağ el dikkate alınıyor. oysaki sol el doğru armoniyi basmazsa sağ el isterse uçsun anlamsızdır. bu yüzden en azından çaldığınız tonla ilgili 5-6 akor öğrenirseniz çaldığınızdan zevk alır ve takdir edilirsiniz.

org kıyasalama ve karalamanın dışında benimde en çok kzıdğım nokta herkesin kendini müzisyen olarak nitelendirmesi. amatör olarak klavye çalmak ayrı birşeydir, müzisyen olmak ayrı birşeydir. müzisyen demek müzik icra eden, üreten, nota ve armoni bilen, iyi kötü düzenleme yapabilen kişidir. nasıl tıp fakültesini bitirmeden doktor olunmuyorsa, nota ve armoni, makam bilmedende müzisyen olunmaz. amatör arkadaşlarada saygım var ve keşke herkes boş zamanlarını müzikle uğraşarak geçirse bu çok güzel birşey, en azından kötü alışkanlıklardan uzak durmuş olur. ama lütfen bu işi amtörce yapanlarla gerçek müzisyenleri ayıralım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

frden slmlar ya yasar su bi gercek bu sitede mesela yasarla biz reno bmw muhabtimiz olur tatli olur ama herkes neyi alacagini zaten binkere ovsende karasanda adamin kafasinda ne varsa onu alir isin garip yani elin japonu yapmis mali bizde ayni bos siyasetciler gibi su marka bu marka pesinde kosduryoruz adam hem malini saityor hemd bize bedava reklamini yapdiryor ha tabiki sakalsmak guzel ama kirici hareketlerden kacinmak gerek diyorum ve yasara mujdeyi veriyom yarin siyah pasaportun hazir vize kaldi bitti esaret heheeheh takma bu konulara yasar asil renoya bakalim demo yap heheheh

frden slmlar ya yasar su bi gercek bu sitede mesela yasarla biz reno bmw muhabtimiz olur tatli olur ama herkes neyi alacagini zaten binkere ovsende karasanda adamin kafasinda ne varsa onu alir isin garip yani elin japonu yapmis mali bizde ayni bos siyasetciler gibi su marka bu marka pesinde kosduryoruz adam hem malini saityor hemd bize bedava reklamini yapdiryor ha tabiki sakalsmak guzel ama kirici hareketlerden kacinmak gerek diyorum ve yasara mujdeyi veriyom yarin siyah pasaportun hazir vize kaldi bitti esaret heheeheh takma bu konulara yasar asil renoya bakalim demo yap heheheh

hehehehheh yaw beni güldürdün allah iyiliğini versin.sana bende bi müjde verem.bi tane do akustik bağlama editi yaptım,ben kendim dinlerken dibim düştü hehehe.....pasaportu hazır edin.ne olur ne olmazz:):):):)

at siteyede biz dusmeyek bari demo yollada bakem renoya hangi tarafa kaymis kardan tekerleri heheeheh sagolasin ya senle bizde olmasak millet bu sitede sakamakinasi kalmaicak heheheeh benim bmw yattti ya yorgun nedense kayit yaparken bazen bloke oluyor demo heralde orgun yagi degiscek kislik tekerde takam bari suna gitti 200 euro heheeh

at siteyede biz dusmeyek bari demo yollada bakem renoya hangi tarafa kaymis kardan tekerleri heheeheh sagolasin ya senle bizde olmasak millet bu sitede sakamakinasi kalmaicak heheheeh benim bmw yattti ya yorgun nedense kayit yaparken bazen bloke oluyor demo heralde orgun yagi degiscek kislik tekerde takam bari suna gitti 200 euro heheeh

bu tür yazışmalar aslında açtığım konuya da destek oluyor abi aslında:):)

allah razi olsun yasar abi aynen katiliyorum sana

ya tabiki destek olucak senin anlattiklarin gercekler ama isde herkesin gercekden bir birine karsi yardim olsun saygi olsun sicaklik olsun vermesi gereken seyler gercekden dedigin gibi aksama kadar kac kez girip cikiyok arinin petege girip cikdigi gibi yani oyuzden saygi sevgi yardim hatta moral dahi vermemiz gerekiyor belki mesafe olarak cok uzagiz ama gonul olarak yakin olmamiz lazim diyorum