lütfen okuyunuz

Cevap: lütfen okuyunuz

körü körüne org fanatikliği yapmak tabiiki yanlış.her orgun tadı başkadır.zevkler ve renkler ayrıdır.kimi zurnasız yapamaz kimi ne bileyim gitar sessiz yapamaz.ona göre org bakmaları gerekiyor.ancak bu işe yeni başlayan ve ekonomik durumu iyi olmayanlar konu açarak bilgi istiyorlar mecburen.ilk zamanlarda hepimizin yaptığı gibi.neticede onlara gerekli bilgi verilmesi gerekiyor.hiçbir orgun satışını yapmadığımız için bize göre hangi orgların uygun olduğunu söylüyoruz.her orgun güzel olduğunu ancak bazı orgların artık miadını doldurduğunu ve sık sık arıza yapabileceğini,bazı orgların ise piyasasının nasıl olduğunu anlatıp bilgilendirmek çok güzel birşey.üst seviye org kullananlar zaten bu işi bilenler.sitenin amacı da bilgilendirmek esas olduğundan bilmeden org kötüleyerek alıcı arkadaşlara da zarar verilebilinir.bilgi vermek ile org kötülemek birbirinden ayrılmalı.

Genelde bu şekilde itamlarla çok karşılaşabiliyoruz...Bu sitede yeni yeni org çalmaya başlayan arkadaşlarımız var ve bu arkadaşlar yeni birşeyler yapmanın havesliği içerisindeler ve nihayetinde çektikleri videoları demoları bizimle paylaşıyorlar...ama bazı yorum arkadaşlar bu video ve demo atan arkadaşların havesliklerini moralini bozacak şekilde yorum atabiliyorlar bu bence doğru değil...org kötüleme meselesine gelince 1985 lere 90 lara indiğimiz zaman adamlar nasıl cihazlarla program yapıyordu :) yamaha psr4600 ler psr55 ler falan eskiler bilir :) bizim şu halimize şükretmemiz lazım:)

Ben org çalarım ve işimi profesyonel anlamda yaparım ve paramı kazanırım...ben hiç bir zaman kendime Piyanistim demedim...çünki piyanist olmak her baba yiğidin harcı değildir bilenler bilir...hızlı sololar 2 macun atmaklada piyanist olunmaz. Amator profesyonel meselesine gelince Amatör yaptığı işi ticari anlamda yürütmüyorsa o amatördür bana göre...saygılar

yaşar abi benim düşüncem şöyleki: en iyi klavye benim klavyemdir :) niye dersen benim çünkü. sende 3x vardır gülegüle kullan öbür abimde t4 vardır Allah ziyade etsin.. ama netice değişmez bendeki klavye imkanlarım doğrultusunda şimdilik bu ve ben bu aletten evime ekmek götürebiliyorsam en iyi klavye budur benim için.. ha bide idealler vardır mesela benim idealim birgün 3x ama bu t4 kötü veya audya5 kötü anlamına gelmez hepsi kendi kategorisinde mükemmel cihazlar. iş ekmek davasını aşınca zevk meselesine dönüşür ve haliyle zevler ve renkler tartışılmaz :) neyin davasını yapıyoruz ya?

yav biri benim kullandığım orgu biri kötülüyorsa ne yapayım yani... oturup ağlıyayım mı ya da siz öylemi yapıyorsunuz biri sizin orgunuza kötü dedi diye ondan soğuyormusunuz ya da bu sizin kendi müzisyen kişiliğinize mi dokunuyor anlamadım... eğer ben ne çaldığımı biliyor ve duyuyorsam ben bundan memnunsam isterse herkes benim orgumu kötülesin umrum bile olmaz he derim geçerim oturup ağlayacak halim yok... eğer bir müzisyen bir org alacaksa ister amatör olsun ister profesyonel gitsin orgun başına orgu bir incelesin çalsın kurcalasın... bakkaldan sigara alınır gibi org alınmaz müzisyen çalmadığı aleti almaz her ne marka olursa olsun... tavsiye ile org alınmaz müzik kulak işidir ve beklentidir siz aletten ne bekliyorsunuz mesele o x3 ya da t4 meselesi değil... bence en büyük mesele ses sistemi meselesi orglar değil burda hata yapıyor bir çok müzisyen evde sesler tabanca tesisatta mantar yani evdeki ses tesisatta çıkmayınca en kral org 5 para etmez ve bir çoğuda öyle zaten saygılar

Benim orgum hepinizin orgunu döver argadaş...
Konu kapanmıştır.
:)
MEDELİ MC6 orgu çok tuttum bu arada. Sarı yuvarlak tuşlara basınca bildiğin davul sesi çıkıyor..
Bu org biraz zorlar belki.

Benim orgum hepinizin orgunu döver argadaş...
Konu kapanmıştır.
MEDELİ MC6 orgu çok tuttum bu arada. Sarı yuvarlak tuşlara basınca bildiğin davul sesi çıkıyor..
Bu org biraz zorlar belki.

MC6 ilk orgumdur.Valla baya baya bişeyler öğrenmiştim Allah razı olsun üretenden...

yaşar abi seni net alemi tanıyor artık demolarınla mikrofon vokal çalışmalarınla herkesin merakını giderdin.ben esnafım 3xin yüzünü dügünden düğüne görüyoruz.bana deseler demo filan hazırla çok zor yapamam vaktim yok ... ama sen hergün yeni demolarla org veya set olacaklara ışık tuttun bundan sonrada bu ışıgı kapatmamanı rica ediyorum.
yazılacak çok şey var ama buna deymeyecek mahlukatlar oldugundan yazmama gerek yok
saygılarımla dostça ve müzikle kalın

Buradaki amaç birbirimizi tanımak yardımcı olmak bu site sayesinde harika dostlarım oldu bence Bu zamanda kötü klavye yok beceriksiz klavyeciler var burdaki kendini bbilmezler yüzünden siteye fazla yorum yazmıyorum sadece gerekli gördüklerime yazıyorum bunlar yüzüne bilgi alabilecek arkadaşlar bilgiden mahrum kalıyor. Yaşar abi önemli bir konuya degindin ayrıca teşekkürler