lütfen okuyunuz

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
sevgili arkadaşlar ben içimi dökmek için yazma ihtiyacı duydum.konuya gelirsek,bu sanal alemeden tiksinmeye başladım..örnek veriyorum(bu yazacağım heryer için geçerli)siteye giriyoruz(hangi site olursa olsun)adam müzük yapacağına,kalkıyor org kötüleme yapıyor..ve kahpece yapıyor..ya tek keyfimiz site..burası akşam kahvesi gibi.girip ne güzel muhabbetler yapıyoruz,ne gereği var,kalkıpta başkasının kullandığı orgu kötülemenin.ve insanı kullandığı orgundan soğutmanın..ve nerdeyse sanal alemle iritbatımı bitircek hale geldim...siz siz olun,böyle gereksiz konulara alet olmayın.ben şahsen artık bana sorsalar t4 mü veya 3xmi.ben banu alkan diyorum artık..okuduğunuz için teşekkür ederim..sağolasınız..

Cevap: lütfen okuyunuz

Çok haklısınız, kesinlikle katılıyorum.

sonuna kadar katılıyorum.seninle konuşmuştuk abi.en güzel alet çalarken beni mutlu eden ve kendimi daha ifade edebileceğimi düşündüğüm alettir.

aynen abi katılıyorum,
org mevzusuna gelince org tavsiye konuları açılınca genellikle org karalama yapılıyo,bişey yazsan yanlış anlaşılıyor,aslında bu tarz konulara yer vermemek lazım sitede,

sitede huzuru bozan nedenler genelde şunlardır,tadımızı huzurumuzu kaçıran nedenler kısaca şunlardır,

1-siyaset
2-org karalama (fanatiklik,kendi kullandığı orgu methetmek,herkesin sevmediği beğenmediği bi org mutlaka vardır ama burada yerden yere vurmanın teneke sesli v,s gibi kelimeleri söylemenin mantığını anlamak çok zor)
3-verilen emeğe saygısızlık
4-başkalarının tarzına düşüncesine kendisine ters düştüğü için saygısızlık yapmak,(o onun tarzı düşüncesi oda bu şekil de tat alıyor deyip saygı duyulmuyor)

genelde bunlar ama bunları önlemek çok zor,çünkü bunu sürekli yapan bazı arkadaşlar var,

uzman ustadım bu konuya bu kadar kafanı takmaman lazım sadece org da degil herseyde biz böyleyiz senin eline ne gecerse gecsin hepsini 4.4 luk calacagına eminim cunku calısmalarını takip ediyorum hepside super eline saglık o sebebten bunlara kafanı takmaman lazım orggu kötulemek yerine onu ögrenmek lazım önce ben orgumu sevmezdim ama icine girmeye baslayalı sevgi olustu mesele onu kullanmayı bilmemek baska birsey degil kötu org yok kötu piyanist var

haklısın valla çok.

Hocam haklısınız.Bu durum bazen benimde sinirimi bozuyor.Buna bir dur demek lazım...

bende aynen sana katılıyorum uzman.her orgun özellikleri ayrı ayrı.önemli olan çalmasını bilmekte. bu konular bana çok basit geliyor.

kesinlikle güzel konuya değinmişsin yaşar abi, yeri geldi bende bu konulara müdahil oldum ama çok yanlış şeyler bunlar.. düşününce farkediyorsun , siyaset ve fanatiklik bizi bölüyor..

herkese müzik dolu günler..

bence tyros4 :D