- Enst.
- piano, bağlama, gitar
Bir çok cihaz işletim sistemi ile çalışıyor. Orgların en büyük sıkıntısı Türkçe desteğinin olmaması. Bilgisayardaki birçok programın hex kodları değiştirip türkçeleştirilebiliyor. Uydu alıcı, cep telefonu yazılımları hexlenip, Türkçeleşiyor. Ancak Korg'un yazılımına el atmaya cesaret edemiyorum.
Çünkü bulunduğum şehirde korgun servisi yok. Arızalanması halinde kurtarma yazılımı atılamayabiliyor. Bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa yardım ve desteklerini bekliyorum. Orgun üstünde pa500tr yazıyor sistemin Türkçe desteği yok. Nasıl TR anlamadım. Menüler hep yabancı yazıyor. Özellikle servis çalışanlarının bu işe el atma vakti geldiğini düşünüyorum.
Pa500tr'de fx(a) ve fx(b) efektleri neden ritmlere yönlendirilmiş (?) Bence çok gereksiz düşünülmüş. Bu efektler sesler için gerekli ancak ritmlere efekt vermek bana göre gereksiz bir özellik. Kim ritme eko yada less vermek ister
Bu girişleri keşke ön taraftaki (L-R) ses girişlerine yönlendirselerdi çok iyi olacaktı. pre-amp devre ile mikrofon bağlayıp pa800'deki mikrofon girişi gibi kullanabilirdik. L-R girişlerini ana miksere direk bağlanarak hata yapılmış.
Çünkü bulunduğum şehirde korgun servisi yok. Arızalanması halinde kurtarma yazılımı atılamayabiliyor. Bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa yardım ve desteklerini bekliyorum. Orgun üstünde pa500tr yazıyor sistemin Türkçe desteği yok. Nasıl TR anlamadım. Menüler hep yabancı yazıyor. Özellikle servis çalışanlarının bu işe el atma vakti geldiğini düşünüyorum.
Pa500tr'de fx(a) ve fx(b) efektleri neden ritmlere yönlendirilmiş (?) Bence çok gereksiz düşünülmüş. Bu efektler sesler için gerekli ancak ritmlere efekt vermek bana göre gereksiz bir özellik. Kim ritme eko yada less vermek ister
Moderatör tarafında düzenlendi: