Korg PA600(Yurtdisi - Duz Model) Ilk izlenimlerim Ve Video

Cevap: Korg PA600(Yurtdisi - Duz Model) Ilk izlenimlerim Ve Video

abi naptınız siz ya pa55 gibi durun bakalım bi ya hemen kötülemeyin uarın bor müzikte tanıtıcıklar aleri herkes görücek demolar sayfalara konulacak hemen başlamayın pa55 nere pa600 nere abimiz açıklamış daha set bulamammış pa800 seti yüklesinde görsün performansı

öncelikle bilgilendirme amaçlı olan video için hocama teşekkür ederim.bende dahil aleti ve özellikle saundunu merak edenler aramızda mutlaka var.arkadaşlar,abilerim bu benim şahsi kanaatimdir ki pa500 saundu gibi bir saund aldım gibi umarım yanılmışımdır.bildiğim kadarıyla yarın aletin tanıtımı olacak ve internete de videolar düşer artık sabırsızlıkla bekliyeceğiz,hayırlısı hepimiz için

Türkiyede başka ithalatcı firma varmı. Can elektronik hariç müzik aleti satanlar ilan vermiş stoklarımizda diye. Can elektronik hala 2500 tl ye pa500 den başka satmayacak galiba. Şuanda artık korgun ana bayisi kim acaba?

Tekrar selamlar arkadaslar.
Saygi cercevesinde oldugu surece herkes dusundugunu soyleme ozgurlugu var. Kimse bu aleti begenmek zorunda degil hatta kotuleyebilirsiniz bile . Ben neden bu aleti tercih ettimi kapsamli bir sekilde acikladim, benim ihtiyaclarima gayet guzel cevap veriyor.

Insallah onumuzdeki gunlerde ustalarimizin elinden resmi olarak demolar yayinlansin, imkani olanlar cihazi gitsin canli olarak gorsunler hersey daha belirgin olur..Turkiyede satilacak modelin uzerinde gelecek setin tatmin edici olacagina inaniyorum hatta ben bile merak ediyorum..

benim yasadigim yerde ne bir 500tr ne or700 bulma imkani var ayrica ciple miple de ugrasamam, eger Turkiyede olsaydim or700 le bile mutlu olurdum.
Saygilar.