Tekrar selamlar,
Birkac konuya daha deginmek istedim, PA600 u almadan 15 gun once PA80 nimi sattim. Pa80 nin uzerinde Bor muzikten alinan emo cevo karti vardi. Sample sesler baya iyiydi, PA600 yeni elime gecti daha setleri yeni deniyorum. fakat inanin su ana kadar edindigim tecrube su pa600 icin buldugum sample seslerin cogu pa80 kartdaki seslerden daha iyi ve orgtan cok guzel geliyor. , buraya koydugum videodaki ritim cok guzel degil farkindayim darbukalar cok onde ve biraz tumba bongo vari yapmislar, ben zaten onu acele cektim.
Zaten pa80 le pa600 arasinda buyuk bir teknoloji farki var gerek bati olsun gerek turk o davullarin baterinin tonu bile daha gercekci guzel cikiyor...
Pa800 setlerini yukledigimizde tabiki bazi ayarlarla oynamak gerekiyor. bazi sesler ritimler, yuksek yada alcak kaliyor. bunun sebeblerinden birtanesi PA800 de acc ve asign slider potans surguleri var setler ona gore ayarlanmis.
ben muzigi Hobi olarak yapiyorum fakat bulundugum yerde az turk var senede bir iki kere yilbasi yada dogum gunu icin,muziyen olmadigindan ben gidiyorum kenarda bir YAMAHA EMX3000 anfi ve 2 YAMAHA club serisi hoparlorlerim var, ve bu sistem genel olarak sesleri org ta ciktigi gibi veriyor(daha once 2-3 anfi tecrubem oldu o yuzden sesleri guzel veren anfi farkini az cok biliyorum, sunu soyleyebilirim, tesisatta ritimler sample sesler gayet iyi geliyor daha onceki orglarim pa80 ve em2000 gibi.
pa80 le kiyaslarsam ben bu orgu aldigim icin cok memnumum. Bu isi hobi olarak yapiyorum gonul tabiki ister ama pa3x yada tyros a o kadar para baglamayamam.
NOT ; Pa600 aldigimiz ezik oldugumuz anlaminada gelmez.(Forumdaki tecrubeli bir uyemiz sagolsun bu sabah PA600 sahibi olanlari ezik yapti!!!!!!!!!!!!!!!)