- Enst.
- korg pa900 yamaha s970
arkadaşşşlar yaklaşik 3aydir pa600 kullanıyorum bildiğiniz üzere yanına meze olarakda yamaha s650 ve bk-5 aldim a2000den gectim pa600e daha oncede pa2x-pa3x falan kullanmış biri olarak size gönül rahatliği ile pa600 tavsiye ederim niye diye sorcak olursanız
saund 3x le ayni bizzat denedim 3x setini 96 mgbyt kadar duşurun okuyor kasa tuşeler plastik 1x-2x-3x gtibi kırılma derdi yok herşey tek bir boardda bitiyor yandi değişimi cok kolay hatta siz bile evde rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz sanki bilgisayarın ekran kartı
fiyatını henuz bilmiyom ama sanırım 300-400 euro cıvarı bu paralara bildiğiniz üzere setler satılıyor şimdi bana pa600 kotulemek ve almamak icin bir bahane gosterin mp3 muı calamiyor rammı yok 96 mgbyt ekran mı yok dokunmatikmi diyil cok paramı bu paraya yamaha bole bir ürünü 5000tl den aşaği satmaz arkadaşlar brakın bu işleri korg her zaman korgdur neden bunca millet bu zamana kadar bu aleti baş taci etti gözünü seviyim be alet tamı tamına 48tane ses birleştirebiliyor calabiliyorsun yamaha roland 2-3 tane 3aydır kullanıyom sadece pict bend kablosu koptu kısa brakmışlar actim lehimledim varsın olsun oda nazarlik olsun burdan pa600 almayi duşunen arkadaşlara tekrar tavsiyem gonul rahatlığı ile alabilirsiniz bakın 2.ci elleri bile sifir parasi nerdeyse alan satamıyor enazından minimum zarar ediyor nerdeyse kar bile edecek....
saund 3x le ayni bizzat denedim 3x setini 96 mgbyt kadar duşurun okuyor kasa tuşeler plastik 1x-2x-3x gtibi kırılma derdi yok herşey tek bir boardda bitiyor yandi değişimi cok kolay hatta siz bile evde rahat bir şekilde değiştirebilirsiniz sanki bilgisayarın ekran kartı