KORG PA600 QT MÜKEMMEL 2 - Mutlaka Dinleyin...

Cevap: KORG PA600 QT MÜKEMMEL 2 - Mutlaka Dinleyin...

Pa80den sonra pa800e geçilir :)

hocam hiç durma ver aletini pa600 sarmadıysa al bi pa800 benim şahsi düşüncem o fiyata bir daha asla satamazsın.müşterini kaçırma derim.

ben de aynen ertan1979 arkadaş gibi ilk alanım. hatta almanyadan getirtmiştim. alet süper. yeterki müzisyende kaliteli olsun. saygılar

Kardeş hala neyin tereddütündesin.. Bizim elimizde vardı 3 tane eşi dostu kıramadık onlara verdik.. Elimizde org yok PA600'lerin gelmesini bekliyoruz herkes gibi.. PA80'ni 2.400'e verebiliyosan hiç kaçırma.. Biz 1.800 liradan sattık elimizdekileri.. PA600'ler piyasayı silip süpürüyo.. 3.800 liralık Yamaha A2000'e 2.000 liraya müşteri bulamayan arkadaşlarım var.. PA80'ler de artık Roland G600 gibi bir efsane olarak anılacak 1-2 yıl sonra.. :)

biz burdan bangır bangır söyledik ama millet ha bire attı tuttu. al işte alet işlenmeye başlayınca neler olmaya başladı. dahada bak neler olacak.

2400 e pa80 i hangi enayi alıyor çok merak ettim :D yada biraz sallıyon gibi :D

kusura bakmayında 2400 değil pa80 e 1500 bile benden çalışmaz artık. pa600 nerdeyse 800 ile aynı diyebiliriz.Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı.

Öyle demeyin burası Türkiye. Kurban olduğum memleketimin yurdum insanı bir farklı tuttuğunu tam tutar buna başka bir alandan örnek vereyim ; geçenlerde bir kardeşime araba bakıyoruz toyota corolla 97 model gli klima ve abs yok 2 hava yastık var yol bilgisayarı yok sunroof yok istenilen fiyat 17.500 pazarlıksız efendim bu model tutuluyormuş hakikaten internetti galericilerdi derken bir baktık fiyat bu civarlarda iken alınıp satılıyor yani arz talep meselesi. Benim arabam opel astra 2002 5 yaş daha küçük sunroof,digital klima,abs,4 hava yastığı,yol bilgisayarı,hız sabitleyici valla o bahsi geçen fiyattan 4000 veya 4500 TL fazla o kadar yaş ve o kadar özellik farkı varken aradaki fiyat farkını varın siz düşünün. Yani arz ve talep meselesi en güzel örnekleri bunlar.Yorumlarımızı yaparken kırıcı ve incitici olmayalım yukarıda gördüğüm yorumlara binayen bu örneği verdim. Saygı ve sevgilerimle...

Öyle demeyin burası Türkiye. Kurban olduğum memleketimin yurdum insanı bir farklı tuttuğunu tam tutar buna başka bir alandan örnek vereyim ; geçenlerde bir kardeşime araba bakıyoruz toyota corolla 97 model gli klima ve abs yok 2 hava yastık var yol bilgisayarı yok sunroof yok istenilen fiyat 17.500 pazarlıksız efendim bu model tutuluyormuş hakikaten internetti galericilerdi derken bir baktık fiyat bu civarlarda iken alınıp satılıyor yani arz talep meselesi. Benim arabam opel astra 2002 5 yaş daha küçük sunroof,digital klima,abs,4 hava yastığı,yol bilgisayarı,hız sabitleyici valla o bahsi geçen fiyattan 4000 veya 4500 TL fazla o kadar yaş ve o kadar özellik farkı varken aradaki fiyat farkını varın siz düşünün. Yani arz ve talep meselesi en güzel örnekleri bunlar.Yorumlarımızı yaparken kırıcı ve incitici olmayalım yukarıda gördüğüm yorumlara binayen bu örneği verdim. Saygı ve sevgilerimle...

abi nasılsın ben ankara-erhan, klavyeyi sattım pa600qt aldım, gayette düzgün klavye, arabanıda öğrenmiş olduk :D görüşelim en kısa sürede. kendine iyi bak.

tesisata takıp oyle deneyin bence bi de saundu

abi nasılsın ben ankara-erhan, klavyeyi sattım pa600qt aldım, gayette düzgün klavye, arabanıda öğrenmiş olduk :D görüşelim en kısa sürede. kendine iyi bak.

Sağol Erhancığım temenniler için.Klavyeni güle güle kullan kardeşim.Valla dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur.Yaz tatiline az kaldı kısa bir süre sonra Ankaradayım. Senin benim klavyeyi alırken gösterdiğin ilgi ve alaka valla daha aklımda kısmet ise gelince görüşürüz pa600 klavyene bir bakarız olmadı pa500 üzerine birde onu alırız bana..Bana klavyeyi aldığımız mağazadan mı aldın kardeş? Birde fiyatı nasıl?Araba konusundada vallahi ukalalık yapmak istemedim yani olayı örneklemek için yazdım :D