- Enst.
- KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Cevap: KORG PA600 QT MÜKEMMEL 2 - Mutlaka Dinleyin...
Pa80den sonra pa800e geçilir
Pa80den sonra pa800e geçilir
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Öyle demeyin burası Türkiye. Kurban olduğum memleketimin yurdum insanı bir farklı tuttuğunu tam tutar buna başka bir alandan örnek vereyim ; geçenlerde bir kardeşime araba bakıyoruz toyota corolla 97 model gli klima ve abs yok 2 hava yastık var yol bilgisayarı yok sunroof yok istenilen fiyat 17.500 pazarlıksız efendim bu model tutuluyormuş hakikaten internetti galericilerdi derken bir baktık fiyat bu civarlarda iken alınıp satılıyor yani arz talep meselesi. Benim arabam opel astra 2002 5 yaş daha küçük sunroof,digital klima,abs,4 hava yastığı,yol bilgisayarı,hız sabitleyici valla o bahsi geçen fiyattan 4000 veya 4500 TL fazla o kadar yaş ve o kadar özellik farkı varken aradaki fiyat farkını varın siz düşünün. Yani arz ve talep meselesi en güzel örnekleri bunlar.Yorumlarımızı yaparken kırıcı ve incitici olmayalım yukarıda gördüğüm yorumlara binayen bu örneği verdim. Saygı ve sevgilerimle...
abi nasılsın ben ankara-erhan, klavyeyi sattım pa600qt aldım, gayette düzgün klavye, arabanıda öğrenmiş oldukgörüşelim en kısa sürede. kendine iyi bak.