Korg Pa3 yeni Demolarım-keşanlı mustafa

Cevap: Korg Pa3 yeni Demolarım-keşanlı mustafa

Herkes istediği görüşü yazabilir. Benim için problem yok.....

Bu güzel cevap için "Hay ağzınıza sağlık olsun" diyorum sayın Dreamsong.
"Açık yerde tepecik, kendini dağ sanırmış." Eleştiriyi yapan arkadaşın müzik tecrübesi ve bilgisi, yazı ve yorumlarının içeriğinden çok iyi anlaşılıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demolarınızı çok beğendim sayın Keşanlı Mustafa. Devamlarını bekler, biz müzisyenlere yeni bir cihazın tanıtımında referans almamızı sağlayacak emekleriniz için teşekkür ederim.

zafer kardesim senin kirilmana gerek yok ben sadece yorumumu yazdim senin sanatina laf uzatmiyorum kimseninde buna hakki yok benim gorusumdur bu bence pa3x bu fiyata degmez yine benim gorusumdur senin icin degebilir maddiyatin iyiyse bizi yani biz dugunculeri pa800 pa80 den baskasi paklamiyor bak ben pa80 kullaniyorum kullandigim aleti ovmuyorum tarafsizca elestiri yapiyorum

burada kırılan ben değilim demolar bana ait değilki kırılayım, :) görüşlerini tabiki dile getirebilirsin açıklayabilirsin,görüşlerinizede saygılıyız,herkes beğenmek zorunda değil,sanada zorla beğeneceksin diyen olmadı,
benim sana anlatmak istediğim nokta kullanmış olduğun kelimeler birilerini incitiyo demek istedim,MÜZİSYENSEN ANLARSIN v.s demişsin ben sadece bu yorumuna yanlış bi yorum diyorum,bu kelimenin ucu heryere gidiyo,ağır bi kelime,şunu diyebilirdin pa 3x benim hoşuma gitmedi,demodaki sesler ritimler biraz sönük geldi tarzında v.s ...bu arada konunun rayından çıkmaması için tartışmayı bırakalım,konu haliyle devam etsin,

frden slmlar mustafa abi ellrine saglik guzel olmus ama bence reno bu nihayetinde fazla zorlamayin 120 den fazla yapmaz bu reno senle yasari yakdida arada zaferide yakiyonuz heheheh ne zaman bineceksiniz su bmw ye ahhh ahhh saka tabi frden slmlar

frden slmlar mustafa abi ellrine saglik guzel olmus ama bence reno bu nihayetinde fazla zorlamayin 120 den fazla yapmaz bu reno senle yasari yakdida arada zaferide yakiyonuz heheheh ne zaman bineceksiniz su bmw ye ahhh ahhh saka tabi frden slmlar

:D :D :D a.slm burhan abi renoyu sattım ama bakalım bmw 700plus da alabilirim,yada reno pa500,bmw t serisi reno pa x serisi çok prof cihazlar,ben onları kullanacak kadar prof değilim,ben 120 de giderim abi yavaş yavaş :D :D tarzım düğün işi,kib bak abi saygılar

piyanist sazcı beyefendi lutfen daha nazık kelımler secersenız sızınde saygınlıgınız artar burada cok saygınlıgı olan mustafa abımızee karsı hos olmamamıs kusura bakmayyın sonucta burada hepımızz arkadasızz begenmek zorunda degılsısnız calmayıda begenmeyebılrısınızz ama muzısyensen anlarsın demek hıc bır muzısyene yakısmayan bır hıtap seklıdırr bu durumda bır cok kısı muzısyen olmuyormu yanı kımse kımsenın muzısyenlıgıne bırsey deme hakkı yokturr mustsfa abının bu sıtedekı herkese muzısyenlık acısından cok faydası dokumustur ozelıklede bana kısısel olarak cok yakından tanıdıgım ıcın bu durum bızlerı uzmusturr umarım sızde bundan sonra daha duyarlı davranırsanız bızlerıde mutlu edersınızz sayın piyanist sazcı beyefendi burada amac ıyı yada kotu muzısyenolmak degıl duzeylı vede sevıyelı olmak daha onemlıdırr

Moderatör tarafında düzenlendi: