Korg Pa3 yeni Demolarım-keşanlı mustafa

Cevap: Korg Pa3 yeni Demolarım-keşanlı mustafa

Uzun zamandır aranızda yoktum ; merhabalar...

Bu güzel demolar için ne kadar teşekkür etsek azdır ; sağolun...

Yeni cihazınız da hayırlı olsun...Umarım düşündüğünüz gibi bir cihazdır...

ben pa3x i de calan arkadasida begenmedim saygilar

teşekkürler mustafa abi ellerine sağlık

kiskanilcak bir durum yok muzisyensen anlarsin

neyini anlayacagim hadi diyelim calan yanlis caldi o kadar muzikten anlayan begenireken gelelelim pa3x se bunun neresini begenmedin fesatligin ne anlami var daha orgu ne gördün ne de taniyorsun senin bu hareketin normal degil elestirilere acigiz ama senin bu sekil davranisin kusura bakmada cok cahil bir sergi,saygilarimla

sen kendin fesatsan her lafi fesatliga itiyorsan tekrar soyluyorum bunun fesatlikla alakasi olmasi cahilce senin muzik anlayisin acemice olabilir daha profesyonel kisilere dinlet ayrica sen bu duruma ne karisiyorsun ki sana birsey diyen yok ben sadece yorumumu yazdim sonucta bu kapidan ekmek yiyoruz yiyecezde o zaman sen muzisyen gormemissin dugun yapmamissin derecenden takil derim sana

zafer kardesim senin kirilmana gerek yok ben sadece yorumumu yazdim senin sanatina laf uzatmiyorum kimseninde buna hakki yok benim gorusumdur bu bence pa3x bu fiyata degmez yine benim gorusumdur senin icin degebilir maddiyatin iyiyse bizi yani biz dugunculeri pa800 pa80 den baskasi paklamiyor bak ben pa80 kullaniyorum kullandigim aleti ovmuyorum tarafsizca elestiri yapiyorum

zafer kardesim senin kirilmana gerek yok ben sadece yorumumu yazdim senin sanatina laf uzatmiyorum kimseninde buna hakki yok benim gorusumdur bu bence pa3x bu fiyata degmez yine benim gorusumdur senin icin degebilir maddiyatin iyiyse bizi yani biz dugunculeri pa800 pa80 den baskasi paklamiyor bak ben pa80 kullaniyorum kullandigim aleti ovmuyorum tarafsizca elestiri yapiyorum
Sözleriniz tarafsızca eleştiri maksadını aşıyor.Ben Mustafa Hocamı şahsen tanıyorum.Siz Mustafa hocamı tanıyor musunuz ki düğüncü-pa3x bağıntısı yapıyorsunuz.Mustafa hocam aslında gitaristtir.Müzik anlayışını çok iyi biliyoruz.Mustafa hocam duruşuyla,hayata bakış açısıyla tam bir beyefendidir.Bu tür yorumlar onu incitmektedir.Cevap vermemesi verecek cevabı olmadığından değildir.Kimse profesyonelliğin sınırlarını çizemez.Burada bir yarış halinde de değiliz.Mustafa hocam yaptığı demolarda en başta akorların hakkını vermektedir.Hiç yanlış akora bastığını duymadım.Sağ el zanaatkar edasıyla çalarken sol el pithpenden başka bir şeye dokunmayanların profesyonellik anlayışları Mustafa hocamı yargılayamaz.Pa3x bence müthiş bir cihaz param olsa zevkine alırım.Ama param yettiği halde pa 80 almadım,böyle "tercih ettim".

Siz sahnede çalarken hata yaptığınızda nazikçe alkışlanıyormusunuz yoksa yuhalanıyormusunuz?..Müzisyen alçakgönüllüdür,yapıcıdır,hassasdır.Bunları unutmayın..