Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

Cevap: Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

Nejat ustam affina siğinarak bir şey sorabilirmiyim
pa 80 ritimleri pa 800 cevriliyor değilmi
pa 800 sesleri pa 80 cevrilebiliyorsa pa 80 yenibir os yazilimi yapilabilnirmi
çünkü sizin bu yaptiğiniz işlemin bir adim ötesi os değişimiyle başta kmp ve sempel sesleri pa 800 kullanilamlar pa 80 kullanilmasi demek

yanlişmi anliyorum

veya diğer bir değişle bu aletten hem hardiske hemde karta ritim ve ses atabiliyoruz değilmi

ama yazilim farki varmi
mesela cevo -ilko tabani gibi

eğer taban farki gözetmeksizin istedğim kişinin isteğimiz ritmini veya seslerini tabii bütün kitleri atarak çaliştirabilirmiyiz
teşekkür ederim

bence usb bağlantısı olucak mp3 de çalabileceğiz :)

Nejat ustam affina siğinarak bir şey sorabilirmiyim
pa 80 ritimleri pa 800 cevriliyor değilmi
pa 800 sesleri pa 80 cevrilebiliyorsa pa 80 yenibir os yazilimi yapilabilnirmi
çünkü sizin bu yaptiğiniz işlemin bir adim ötesi os değişimiyle başta kmp ve sempel sesleri pa 800 kullanilamlar pa 80 kullanilmasi demek

yanlişmi anliyorum

veya diğer bir değişle bu aletten hem hardiske hemde karta ritim ve ses atabiliyoruz değilmi

ama yazilim farki varmi
mesela cevo -ilko tabani gibi

eğer taban farki gözetmeksizin istedğim kişinin isteğimiz ritmini veya seslerini tabii bütün kitleri atarak çaliştirabilirmiyiz
teşekkür ederim

maalesef benim anladığım kadarıyla sadece disket sürücü usb sürücüye dönüşecek.olay o...istediğin ritmi yine kullanamıcaksın yani.ancak kart backupunun kitlerinin yükleyeceğin ritimlerle uyumlu olması gerekir.....eski sistem yani...

kısacası floppy sürücü gitti yerine usb okuyucu geldi...

ayrıca pa800 sample seslerini pa80e okutmak biraz zor iş....örneğin pa800 ELEKTROHC sample sesini inceledim.10 katmandan oluşuyo..yani 10 enstrüman birleştirebiliyosun...ama pa80de 2 enstrüman birleştirme olanağı var diye biliyorum.bu yüzden pa800 deki sampleleri pa80 okur ama nasıl okur?..tam tadını alamazsın...

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla bu güzel bi buluş ,tebrik ediyorum ama....yaptığı işe göre bence pahalı....ben bilgisayarcı arkadşıma,hdd ye, bi bağlantı yaptırdım ucunda usb girişi var. yine istediğim şeyi hdd çok kolay atıp ,silebiliyorum .tek sorun pa 80 kapalı olduğu zaman kullanılabiliyor olması,olsun bence çok kolay .....bence tanıdığınız bi bilgisayarcıya danışın aynısını çok kolay yaparlar size.....ben kullanıyorum ,gayet pratik ....arkadaşlarım kızmasın bana , gerçekten saygı duyuyorum ,emeklerine sağlık.ama sadece hdd veri aktarmak için çok pahalı bir sistem,hiç bir şey olmasa harici hdd kasaları var.30 tl satılıyor.. pa 80 hdd sini söküp ona takarlar ,en fazla 5 dksını alır yine işini görürler. bence pa 80 in en büyük sorunu tek bir karta ve onun setlerine bağlı kalmaktır. isteyen istediği kartı kullanmalı,ama aynı zamnda hdd deki ritimlerinide karta bağlı olmadan kullanabilmeli. bunu halledecek biri var mı????? teşekkür ediyorum...

bende bişey zannettim yaw zaten hard disk var usb olsa ne olur olmasa ne olur arkadaşlar pa 80 den daha başka bişey beklemeyin.

Yanitlariniz icin tesekkurler

Yeni korg pa 80 Turker kart pa 800 kitleri pa 800 seslerinden olacak

Available Style Formats:

Pa80: used in Pa80, Pa60 and Pa50 models.
Pa1X: used in Pa1X, Pa1X Pro and Pa1X Elite models.
Pa800: used in Pa2X, Pa800, Pa500 and Pa588 models.

Style Compatibility:

Pa80 format: can be loaded in all Korg Pa series models.
Pa1X format: can be loaded in all models except Pa80, Pa60 and Pa50.
Pa800 format: can be loaded in all models except Pa1X (all versions), Pa80, Pa60 and Pa50.

Styles

Korg
Styles - vol. 1 8 Styles - Pa80 format Styl-v01.zip (83 KB)
Styles - vol. 2 8 Styles - Pa80 format Styl-v02.zip (49 KB)
Styles - vol. 3 8 Styles - Pa80 format Styl-v03.zip (91 KB)
Styles - vol. 4 8 Styles - Pa80 format Styl-v04.zip (66 KB)
Styles - vol. 5 8 Styles - Pa80 format Styl-v05.zip (82 KB)
Styles - vol. 6 8 Styles - Pa80 format Styl-v06.zip (115 KB)
Styles - vol. 7 6 Latin Styles - Pa80 format Styl-v07.zip (51 KB)
Styles - vol. 8 16 Styles - Pa1X format Styl-v08.zip (114 KB)
Styles - vol. 9 8 Styles - Pa1X format Styl-v09.zip (177 KB)
Styles - vol. 10 6 Styles - Pa1X format Styl-v10.zip (105 KB)
Styles - vol. 11 8 Styles - Pa1X format Styl-v11.zip (122 KB)
Styles - vol. 12 8 Styles - Pa1X format Styl-v12.zip (149 KB)
Piano Styles 26 Piano Styles - Pa80 format
Same as above - Pa800 format - Optimized for Pa500
Same as above - Pa800 format - Optimized for Pa2X/Pa800 PianoSty.zip (124 KB)

Pa500_PianoStyles.zip (141 KB)

Pa2X-Pa800_PianoStyles.zip (142 KB)
Turkish Arabic Styles - vol. 1 12 Arabic Styles - Pa80 format
These styles can be used only in combination with the RMC-PCM02 "Turkish Arabic World" Card Arabcard.zip (218 KB)
Pa60HD package This file contains the data preloaded into the hard disk of the Pa60HD, plus an instruction manual. Several of the files found in this page are already included in this preload file - Pa80 format Pa60HD.zip (960 KB)
Bonus Collection Collection including 13 new styles and some other taken from the Pa800 preload (total 64 styles) - compatible with Pa1X os. 3.00 or higher - Pa1X format

Same as above but including only the 13 new styles optimized for Pa800 - Pa800 format BonusCollectionPa1X.zip (1 MB)

BonusCollectionPa800.zip (180 KB)
Styles - vol. 13 14 New Styles - Pa800 format Styles - vol. 13.zip (202 KB)
Styles - vol. 14 26 New Styles released with Pa800/Pa2X operative system v.2.0 - Pa800 format Styles - vol. 14.zip (435 KB)
Styles - vol. 15 4 New Styles to celebrate the New Year - Pa800 format Styles - vol. 15.zip (22 KB)

Carillon Studios
Studio producing styles designed for Pa Products

Music Meyer
Party Hit 4 Styles - Pa80 format Partyhit.zip (137 KB)
Mixed Styles 42 Styles of various genres - Pa80 format Korg_De.zip (338 KB)
Turkish Styles 48 Styles, 80 Performances,
17 Progs, 5 Drum Kits - Pa80 format Turk_1.zip (395 KB)
Technics® Styles 70 Styles converted from the KN-Series
(licensed from Taiyo Software) - Pa1X format Technics.zip (2.5 MB)

Sound Company
Dance Styles 8 Disco/Dance Styles - Pa80 format Sound_Co.zip (47 KB)

Espen Beranek Holm
Blues Brothers Songs
3 Styles - Pa80 format TheBluesBrother.zip (12 KB)

Can Elektronik
Turkish Arabic Styles - vol. 2 48 Arabic Styles - Pa80 format
These styles can be used only in combination with the RMC-PCM02 "Turkish Arabic World" Card Arabcrd2.zip (521 KB)

Basem Shlewiet
New Arabic Styles - vol. 1 48 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic1.zip (289 KB)
New Arabic Styles - vol. 2 32 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic2.zip (302 KB)

Letusa
Spanish Styles New Styles from the Spanish distributor of Korg - Pa1X format Letusa01.zip (364 KB)

Letusa02.zip (183 KB)

Letusa03.zip (105 KB)

Letusa04.zip (357 KB)

Performances

Music Meyer
Frank Bell Performances 9 Banks - Pa80 format FrankBell_Perf.zip (23 KB)

Korg
EXB-01
Performances Free Performances for EXB-01 Concert Grand Piano card (optional). Two files are available, one for each slot used - Pa1X format EXB01_Perf_Slot1.zip (4 KB)
EXB01_Perf_Slot2.zip (4 KB)

Programs / Sounds

Korg
Grand Touch RX New Piano Sound with Damper Resonance & Noise compatible with Pa1X os. ver. 3 only (with hard disk installed) GrandTouchRX.zip (12 MB)

AIM System Studio
Triton & Triton-Rack Preload These files contain the original four Program Banks of the Triton and Triton-Rack converted for Pa-series - Pa80 format TritonPrel_BankA.zip (25 KB)
TritonPrel_BankB.zip (24 KB)
TritonPrel_BankC.zip (24 KB)
TritonPrel_BankD.zip (26 KB)

Arjen Roek
Best from Triton & Triton LE A bonus selection of Synth Sounds - Pa80 format Arjen001.zip (13 KB)

Korg
Sounds Vol.1 A new set of Sounds - Pa1X format Sound-v01.zip (16 KB)

Pads

XMas Pads Pads for the Merriest Christmas - Pa1X format Xmas_pad.zip (2 KB)
Espana Pads Espana "caliente" Pads - Pa1X format Espana_pad.zip (3 KB)
Arabic Pads Arabic rhythmic patterns - Pa1X format Arabic_pad.zip (3 KB)
German Pads 3 different Tush patterns - Pa1X format German_pad.zip (3 KB)

Computer Tools

EMC
Style Works 2000 Korg Pa This is a (limited) custom version of Style Works 2000, EMC's renowned, award-winning style-conversion utility. It is provided as a freeware* application for Korg Pa arrangers, and includes most of the functionalities you can find in the complete package.
With Style Works 2000, you can convert styles from the most popular formats from Generalmusic, Kawai, Roland, Solton/Ketron, Technics, Yamaha, Wersi.
Upgrading to the complete (commercial) package is strongly recommended. Please contact EMC for the upgrade.

Click to download:

styleworks2k_korgpa.zip
(4.7 MB)

asagidaki linkten indirin
Bonusware

maalesef benim anladığım kadarıyla sadece disket sürücü usb sürücüye dönüşecek.olay o...istediğin ritmi yine kullanamıcaksın yani.ancak kart backupunun kitlerinin yükleyeceğin ritimlerle uyumlu olması gerekir.....eski sistem yani...

kısacası floppy sürücü gitti yerine usb okuyucu geldi...

ayrıca pa800 sample seslerini pa80e okutmak biraz zor iş....örneğin pa800 ELEKTROHC sample sesini inceledim.10 katmandan oluşuyo..yani 10 enstrüman birleştirebiliyosun...ama pa80de 2 enstrüman birleştirme olanağı var diye biliyorum.bu yüzden pa800 deki sampleleri pa80 okur ama nasıl okur?..tam tadını alamazsın...

haklısın ustad , zaten 800ün yaptıklarını 80 yapsaydı---800ü çıkartmazlardı piyasaya değilmi :D

hmm kimsenin beqledigi gibi bir sonuc degil herhalde

en azindan benim beqledigm gibi degil ;)

aslında üstünde durulsa pa 80 e yeni bir o.s yazılabilirdi veya şu anki o.s (3.06) üzerinde oynamalar yapılabilirdi.. bunu yapabilecek arkadaşların kesinlikle olacağını düşünüyorum.
mesela direk olarak usb okuyucu takılabilirdi ama hiç kimse uğraşmıyo bunlarla. alışmışız hazıra ..

Herkese Selamlar..