Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

Cevap: Korg Pa 80 Orglarina Yeni Bir Urun Cikiyor Biliyormusunuz ?

bu klavyelere bişeyler taka taka bi hal olduk artık sonunda bize takıyolar..

Degerli müzisyen arkadaslar,

bugüne kadar hep yorumlari okuyup ancak bir tesekkür ile yetiniyordum ama böyle bir güzel icaat icin ilk basta emeyi gecen güzel insanlarimiz Gültekin Oktay abi Türker abi ( benim isim adasima) sonsuz tesekkür ve saygilarimi sunuyorum. Böyle bir icaadi 3 sene önce bulmus olabilseydiniz ayrica piyasada cok cok cok büyük bir bomba patlardi. Gerci biraz gec oldugunu düsünerek yinede tebrik ediyorum. Aslinda kiskandim diyeyim benim 3 sene önce böyle bir imkanim olsaydi tabi pa 800 yada pa 2 lere ihtiyac belki duymucaktik :)) Pa 80 yeni alan arkadaslar icinde sunlari söylemek istiyorum. Pa80 herkezin söyledigi gibi bir efsane oldugu icin kesinlikle elinizden cikarmamalarini tavsiye ediyorum. Ne kadar yeni systemler ciksa bile elinizdeki böyle bir imkan ile (pa 80 ile) cok güzel seyler yapa bilirsiniz. Kesinlikle ilaki pa 80 satip 800 alayim diye caba göstermeyin. Her ne olursa olsun Pa 80 iyice cözdükten sonra böyle bir adim atmanizi tavsiye ederim. Tekrar böyle bir güzel paylasim icin cok tsekkür ediyorum ve saygilar diyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

PA80ciler için çok iyi oldu.artık istedikleri kartı yükleyebilecekler.disketle kilitle uğraşmaya son.fiyatı ne acaba cihazın?

arkadaşlar orgunu alıp gelen veya kargo ile yollayan arkadaşlarımıza elimizdeki tüm backubları setleri midileri de harddiskinizin içine ücretsiz olarak atacağız yok bana yollayın ben takarım diyen arkadaşlarada adreslerine yollayacağız

Aparatın fiyatı 130 € dur

Hayırlı satışlar diliyorm. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel birşey olmalı, ayrıca büyük kolaylığa da vesile olduğu kanaatindeyim. Sonsuz sevgilerimle,

Bir soru;Backuplar bu aparatla harddiskemi gönderiliyor yoksa direk karta mı?

Sn. Mürhen üstat bence her ikisinide yapıyor olmalı. Yani dilersen BACKUP ları USB destekli direk Karta, dilersen gene USB den orgun HDD sine atabilmeliyiz. Saygılarımla,

Bilgilendirici açıklamanız için teşekkürler SAZGRUBUhcm.iyi çalışmalar.

arkadaşlar orgunu alıp gelen veya kargo ile yollayan arkadaşlarımıza elimizdeki tüm backubları setleri midileri de harddiskinizin içine ücretsiz olarak atacağız yok bana yollayın ben takarım diyen arkadaşlarada adreslerine yollayacağız

Aparatın fiyatı 130 € dur

Oktay abi bu olayı kartlı pa60 modellerinede yapabiliyormusunuz?

Birde fiyat beklediğimden fazla biraz düşürün lütfen..

KORG için Disk Arabirimi

şimdi 2,0 USB Yüksek Hızlı !

USB (Universal Serial Bus interface) mümkün doğrudan bilgisayarınıza sabit diskinize KORG Pa80 Profesyonel Aranjör değişimi arasında veri transfer edilmesidir. Arabirimi nedenle SCSI arabirimi dar için ideal bir alternatiftir.

Geçmiş
Herhangi bir modern PC bugün bir USB arayüzü var. Üstelik bilgisayarınız ve klavye sabit disk arasında veri alışverişinde Bu arayüz kullanımı daha doğal olabilir.

İki araç arasında doğrudan bilgisayar aracılığı ile veri alış verişi yapabilmeleri - hantal bir kopyası disket tarafından silindi. Ama aynı zamanda doğrudan internetten kopyalayıp, örneğin, Pa80 sabit sürücüsünde veri.

Tabii ki de bilgisayarınızda aracının sabit sürücüdeki bir yedekleme yapabilirsiniz, hatta mümkünse, örneğin, MIDI dosyalarını, numune veya stilleri, vb doğrudan bilgisayardan, uygun programlar Pa80 sabit sürücüde düzenleme ile . Pek çok seçeneğiniz var.

Durumu işletim sistemi Windows 98, Windows ME, Windows 2000 veya Windows XP ve MAC OSX veya MAC OS 9,2.

Operasyon
dahil Sürücüyü kurduktan sonra, yeni bir taşınabilir disk sürücü harfi bilgisayarınızda görünür olarak klavyenizin sabit disk. Artık doğrudan klavye sabit disk erişebilirsiniz. bilgisayarınızdan MIDI dosyalarını ve stilleri doğrudan klavye sabit diskte bile düzenleme yapma mümkün!

Hız
saniyede yaklaşık 1MB başına yaklaşık 20 MIDI dosyalarını / sn transfer hızı () ile arabirim çok daha hızlı, örneğin, SCSI üzerinden ZIP sürücü.

Donanım
USB arabirimi kurulu boyutu olan bir 2.5''sabit disk ve sadece sabit disk bağlantı noktası arasında klavye ve sabit diskinizde interpoze olduğunu. USB bağlantısı ve 2,5 m uzunluğunda USB kablosu uzatma yatıyoruz. takviye uzunlukları kullanılabilir kadar 5m olan olmadan.

Korg pa 80 icin Cakewalk Inserts Programi

Cakewalk Inserts asagidaki orglarada olur

T3 Wavestation 01/W X5DR Prophecy is40 Triton MOSS exp board Pa80 N264/364 EA1/ER1 Triton Le

http://www.korgcanada.com/eng/support/downloads_page.asp

Moderatör tarafında düzenlendi: