furalabi kardeşim yazımı yanlı okumuşsunuz anlaşılan ben 600 aldığımdan bu yana herkes 800 seti kullanmaya çalışıyor du ki orgu aldığım firma bile böyle yapıyordu bunun doğru olmadığını 800 den değil başka cihazlardan deneyin dedim daha sonra kibar bir arkadaşın rıcası ile nerden faydalandığımı yazdım pa3x den alınan setin daha iyi olduğunu anlatdım ama moderator olan bir arkadaşım bile emeğe bu kadar saygı duyuyor bence sizler para ile set almayı hak ediyorsunuz sahnede çalmaya vaktiniz var da neyi çaldığınızı merak edip incelemeye vaktiniz yoksa ferit kardeşimde haklı söylemiş ve ben 53 yaşındayım hayatımda hiç yalan söylemedim iyi sonuç almasaydım arkadaşlarımı uyarmak adına burada pa3x kullanın uyarısını yapmazdım ve bunları sizler boş söylem olarak görmeniz bile bu iş hakında ne kadar bilgisiz olduğunuzun belirtisidir ben uyarmasam millet hala 800 seti kullanmaya devam edecekti ve bana özelden yazılan mesajlar duruyor bakın yazan arkadaşlarıma set nasıl yapılır tarifini veriyorum set yapmalarına yardımcı oluyorum benim bu konuda yetenekli olmam set satışlarınamı engel oldu sizin duayenler beni şikayet mi ettiler o duayenler anasının karnında öğrenmediler bu işi bu okulda bile gösterilmeyecek kadar farklı bir konu burada değil ama başka sitede paylaşacağım siz modaratörlerin insana yaklaşımları hoş değil üyeliğimide bu günden itibaren düşüreceğim