Korg Pa 50SD arap modeli-keşanlı mustafa

disket sürücüsü yok, disket sürücüsünün yuvasında sd kar yuvası var...

16 mb den başlıyo kartlar.bütün Smart Media kartları okur.

yani 16 mb yeterlimi yoksa sadece o mu olması gerek daha büyük bir kart bana ne gibi avantaj ya da dez avantaj sağlar işte sevgili arkadaşlar ben söylediğim gibi bu pa serisini ilk defa görüyorum çok uzağım yani bu orglara
onun için böyle sıkıntılar yaşıyorum. birde pa 500 var burada herşeyi geçtim birazdaha verip onu alabilirim ama buradaki pa 500 ler oradakilerden farklı sol hoparlörün altındaki düğmeler buradakilerde yok, bazı arkadaşlar türk ritimlerini çalmaz diyor ama buradaki farma çalar diyor fakat 4 ayrı pa 500 var biri burada satılan birisi pa500 tr birisi pa 500 almanya için yapılmış siyah kasa birde pa 500 oriental. sadece burada düz olan var satıcı çalar diyor ama bilmiyorum teknik özellikklerden anlamıyorum onun için kararsızım çok ...

korg pa 50 sd

Sevgili arkadaşlar ve mürhen dostum ben bu pa 50 aldım bu gün sd karta türk seti global perform program stil olarak ayrı ayrı yükledim ve orga aktardım tam olarak bunları zipten çıkarttıktan sonra nasıl yüklemeliyim bir sorun varki koma gelmedi ama ritimler sesler hepsi geldi nasıl doğru, ayrı ayrı mı kopyalıcam yoksa türkce_1.set olarakmı bütün atmam lazım karta?

Cevap: Korg Pa 50SD arap modeli-keşanlı mustafa

tşk ederim hocam

nasıl ritimler ve sesler güzel mi bir video çekip koysan çk sevinirz bizde görmüş olurz aleti ve sesleri ritimleri tşkkrler...

slm abi bana pa 50 rıtmleri lazım nasıl ındırecem yardımcı olursanız sevınırım teşekkürler

çok fazla yaaa