Korg Pa 50SD arap modeli-keşanlı mustafa

pa 80in 8mblik arabic turkish world card ritimlerini nasıl bulabilirim, türkiyede olsam bulurdum ama burada sadece internetten bulmam lazım ya da aynı işi görebilecek başka setler varmı teşekkürler yardımlarınız için.:)
bu model türkiyede yok. dolayısıyla yanlış bilgi sahibi olabilirsiniz...biz internetten aleti gördük. ve diyaloglar hayali ve varsayıma dayalı.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
konuyu dikkatlice okudum ve maqam sitesini inceledim
değerli üstadlar maqam.com sitesinde tanıtılan korg pa 50 bildiğimiz pa50 den farklı bir alet değildir bence
kendi kullanıcı kitlesi için oluşturulmuş ritim ve seslerden oluşan ayrıca user dk lar içeren bir setle birlikte tanıtılıyor olması bu ritim ve ses setleri korg pa sitesinde mevcuttur

korpa nın sitesi
Bonusware

Turkish Arabic Styles - vol. 1 12 Arabic Styles - Pa80 format
These styles can be used only in combination with the RMC-PCM02 "Turkish Arabic World" Card

Turkish Styles 48 Styles, 80 Performances,
17 Progs, 5 Drum Kits - Pa80 format

Can Elektronik
Turkish Arabic Styles - vol. 2 48 Arabic Styles - Pa80 format
These styles can be used only in combination with the RMC-PCM02 "Turkish Arabic World" Card

Basem Shlewiet
New Arabic Styles - vol. 1 48 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic1.zip (289 KB)
New Arabic Styles - vol. 2 32 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic2.zip (302 KB)

maqam sitesinde listelenen pa 50 ritimler bu setlerde mevcuttur
fakat benimde aklıma takılan bu ykardaki setlerin coğu card destekli setler bu sebeple pa50 için card desteği gerekmeyen user dk lar oluşturulmuş olabilir

8mb'lik arabic turkish world card ritimleri

Korg PA50 ve PA80 için Turkish Arabic world card Set ve BasemArabic1ve 2.Set(Turkish arabic world card uyumlu).Global,Performance,Program,Style dosyaları.

Ekli dosyalar

• Arabcrd2.zip
    520.6 KB · Görünümler: 171
  • Arabcard.zip
    217.1 KB · Görünümler: 289
  • Arabic2.zip
    288.1 KB · Görünümler: 235
  • BasemArabic2.zip
    301.4 KB · Görünümler: 171
  • Turk_1.zip
    394.3 KB · Görünümler: 201
Bu modelin türkiyede olmaması pek birşey değiştirmez.yeni pa50de ekstradan sd kart yuvası var.daha evvel türkiyede satışa sunulan pa50 ile tüm özellikleri aynı.arap modelide katip hcmn ve benim belirttiğim gibi.pa80in ilk flash kartı Turkish arabic world expansion pcm02 kartın ve Basem Ayoubun ritimlerine uyumlu bir cihaz.Pa50sd arap modeli için Basem ayoub yeni ritimler ve sesler eklemiş olabilir.Ayrıca kartlı pa50 piyasada var..iran için üretilen model.Ben Aktaş müzikte denemiştim.pa55 siyah pa50 gri renk.tuşe aynı.çin malı nede olsa.
Bence araştırın.

teşekkür ediyorum yardımlarınız için

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

ben daha önce korg is 50 B kullandım ama epey zaman önceydi tamamen hobi amaçlı benimkisi, kendim muğlalıyım asıl fakat rusyada yaşıyorum, sonuçta buradan takip etmek zor bu orgları, hiçbir şekilde gösterecek ya da tarif edecek kimse de yok, onun için bende burada olan fiyatı da uygun bir tane seçmek istedim inşallah iyidir bu pa 50, çünkü pa 800 yaklaşık türk lirası ile 4000 tl civarı burada, pa 500, 1750 tl civarı bu da ortalama 1400 tl, çok ta fazla para vermek istemiyotum, onun için pa 50 alabilirim.

Bu modelin türkiyede olmaması pek birşey değiştirmez.yeni pa50de ekstradan sd kart yuvası var.daha evvel türkiyede satışa sunulan pa50 ile tüm özellikleri aynı.arap modelide katip hcmn ve benim belirttiğim gibi.pa80in ilk flash kartı Turkish arabic world expansion pcm02 kartın ve Basem Ayoubun ritimlerine uyumlu bir cihaz.Pa50sd arap modeli için Basem ayoub yeni ritimler ve sesler eklemiş olabilir.Ayrıca kartlı pa50 piyasada var..iran için üretilen model.Ben Aktaş müzikte denemiştim.pa55 siyah pa50 gri renk.tuşe aynı.çin malı nede olsa.
Bence araştırın.

teşekkür ederim yardımlarınız için....

konuyu dikkatlice okudum ve maqam sitesini inceledim
değerli üstadlar maqam.com sitesinde tanıtılan korg pa 50 bildiğimiz pa50 den farklı bir alet değildir bence
kendi kullanıcı kitlesi için oluşturulmuş ritim ve seslerden oluşan ayrıca user dk lar içeren bir setle birlikte tanıtılıyor olması bu ritim ve ses setleri korg pa sitesinde mevcuttur

korpa nın sitesi
Bonusware

Turkish Arabic Styles - vol. 1 12 Arabic Styles - Pa80 format

Turkish Styles 48 Styles, 80 Performances,
17 Progs, 5 Drum Kits - Pa80 format

Can Elektronik
Turkish Arabic Styles - vol. 2 48 Arabic Styles - Pa80 format

Basem Shlewiet
New Arabic Styles - vol. 1 48 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic1.zip (289 KB)
New Arabic Styles - vol. 2 32 Arabic Styles, Performances, Programs & Drum Kits - Pa80 format BasemArabic2.zip (302 KB)

maqam sitesinde listelenen pa 50 ritimler bu setlerde mevcuttur
fakat benimde aklıma takılan bu ykardaki setlerin coğu card destekli setler bu sebeple pa50 için card desteği gerekmeyen user dk lar oluşturulmuş olabilir

Ben denedim kartlı modelini.disket sürücüsünün yanında flash kart yuvası vardı.Cevo 16mb kartlı idi.Kasa pa55 kasası,renk hariç .tuşlarda öyle .batı ritimleri pa80kilerin aynı.(pa55in ses ve ritimleri tamamen farkl).pa50nin arap modelindeki sesler ve ritimler Bahsem Ayouba ait.kitleri incelediğim kadarı ile pa 80in 8mblik arabic turkish world card ritimlerine uyum sağlar pa50.