Korg Pa 50SD arap modeli-keşanlı mustafa

keşanlı mustafa

Allah rahmet eylesin
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Genos
Korgun kendi sitesinde bile açıklanmayan bu model pa55 in seslerine sahip ve 950 dolara satılıyor....Detaylar için buyrun...Korg, Korg Keyboards, Arabic Keyboards, Korg Pa50, Oriental Keyboards, MidEast yurt dışından ısmarlama mal getiren firma bulursam bu modeli almak istiyorum.

sesler

Middle Eastern Styles

2/4 7/8, 2 Basem-7/8 CV Basem-Saud Halay 1 Roman
3/4 9 8 Roman Basem-Abd Basem-ShglA Halay 2/4 Rumeli 7/8
5/8 9/8' 1 Basem-Afre Basem-Slov Harmando1 Saidi
6/8 9/8' 2 Basem-Bala Basem-Suide Karatchi Samai 10/8
7/8 9/8' 3 Basem-Balis Basem-Syga Karma 9/8 Saudi
9/8 9/8 Agir Basem-Cero G Basem-Tech Katakofti Schubi
1st, 2Telli 9/8 Semai Basem-Clas Basem-Vryc KDZ 7/8' 2 Scleweit
2 & 4 Arab 2/4 Basem-Cope Basem-Wahd Latinslov Sebari
2 Teli Arab 9/8 Basem-Dabk Basem-Weld Lef Sek
2&4+Ory Arab Ayoub Basem-Derp Basem-Zaff Maksum Sep Oglu 9/8
2/4 Arab Arab Disco Basem-Ener Basem-Zinj Malfuf Sepetci
2/4, 1 Oyun Arab Psycho Basem-full/1 Bengi Balike Malfuf2 Sirtaki
2/4, 2 Oyun Arab Vahde Basem-HarbR BLK 2Telli Masmodi 1 Solo
2/4, 3 Oyun Arabesk1 Basem-Kaise Bonawara Masmodi 2 TSM 9/8
2/4, 4Halay Arabic 1 Basem-Kata Chegga Masmodi 3 TurkPop3
2+ PERC Arabic2 Basem-Koero Cifteteli1 Meditito Turku 5/8
3/4 Sanat Ayoub1 Basem-Lef1 Cifteteli2 Misket Turku 6/8
3/4, 1 Ayoub2 Basem-Lef2 Cokertme 4/4 Modern Turku Vahde
4/4 Vahde Azeri Basem-Lite D Vahde 1 Morocco1 Vahde
4/4, 1 Basem 2/4K Basem-Misk Daleona Org Vahde1
4/4, 2 Basem 7 & 8 Basem-Murq Dance Oriental Vahde2
4/4, 3 Arab Basem Clift Basem-Mwq Dayul 9/8 Oryantal 1 Vahde3
4/4, 3 TSM Basem Laf & Basem-New Dr_Basem 1 Oryantal 2 Valse
5 & 8 Basem_Lite Basem-Nour Dr_Basem 3 Pabkeh Vihilmadim
5/8 STYLE Basem-4/4 3 Basem-Pop Duble Payduska Wachda
5/8, 1 Basem-4/4 Cu Basem-Pop 2V Fallahi Pop 2/4 Wals
6/8, 1 Basem-4/401 Basem-Roman Giresun K. Pop Style Yahde
6/8, 2 Basem-5/8 Cu Basem-Runbc Grek 9/4 Pop Vahde Zaffa
7/8, 1 Basem-7/8 Basem-Said Halay Roma 2 Teli Zeybek HMND

Middle Eastern Sounds

Acoust. Sas1 Arabic Oud1 Electric Sas Megwez/2 Tremolo Oud2 Zurn Mono
Acoust. Sas2 Arabic Oud2 Kanun Nay 1 Tremolo Sas Zurna
Ak. Saz1 Baglama.1.E Kavel 1 Nay 2 Turk Mizmar Zurna 2
Ak. Saz2 Baglama.2.E Keman Nay 3 Turkish Ud Zurna Vibr
Arab Kanun Cumbus Megwez/1 Solo Gitar Ud
Arab.Mizmar Dudek Megwez/1+2 Tremolo Oud1 Wah Wah FX

Middle Eastern Drum Kits

Arab kit 1 Arab kit 3 Arab. Perc 2 SonyKit 1 Turkish Kit2
Arab kit 2 Arab. Perc 1 ArabianKit1 Turkish Kit1

Middle Eastern Pad Sequencers

Arabic Shamisen Arabic Strings Perc Arabic 1 Perc Arabic 2 Perc Arabic 3 Perc Arabic 4

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu cihaz Pa80in ilk 8mblik kartı Turkish Arabic World kartın ritimlerinide okur.kitleri inceledim.hemde türkish fx insan sesleri var kitlerde.

Müthiş bir araştırma ruhun var sevgili dostum. Çok güzel bir alet. Yalnız anlayamadığım bir şey var. Korg' un ve başka hiçbir firmanın elinde bulunmayan bu alet sadece bir firmada satılıyor. Bu nasıl iş anlayamadım. Bir de diğer aletlerle karşılaştırınca fiyatı çok ucuz görünüyor. Tabi Türkiye'ye girincebunun fiyatı 1500 dolar kadar olur sanırım. Yinede iyi bir fiyat. Bu alet gelirse diğerlerinin fiyatını da aşağı çeker. Paylaşım için teşekkürler.

Müthiş bir araştırma ruhun var sevgili dostum. Çok güzel bir alet. Yalnız anlayamadığım bir şey var. Korg' un ve başka hiçbir firmanın elinde bulunmayan bu alet sadece bir firmada satılıyor. Bu nasıl iş anlayamadım. Bir de diğer aletlerle karşılaştırınca fiyatı çok ucuz görünüyor. Tabi Türkiye'ye girincebunun fiyatı 1500 dolar kadar olur sanırım. Yinede iyi bir fiyat. Bu alet gelirse diğerlerinin fiyatını da aşağı çeker. Paylaşım için teşekkürler.

Piyasada yapılan müzik için bu alet elelebet yeter...

pa50 ortadoğu demişler ama pa55 bundan daha iyi içindeki ses ve drum kitler yönünden

pa50 ortadoğu demişler ama pa55 bundan daha iyi içindeki ses ve drum kitler yönünden
pa55 in sesleri farklımı acaba....bunda da saz, baglama, zurna gibi türk sesleri ve davul kitleri. var.. 10 yıl sonraki teknoloji olduğundan soundunun daha temiz ve güzel olduğu kesin...batı demoları süper... fiyatı da bizimkinin yarısı...

malzeme pa55 gibi kötü mü acaba.ve de çin üretimi mi.kasa sağlamsa düşünülür..

korg pa 50 sd

merhaba arkadaşlar ben yurtdışında oturuyorum, rusyadayım ve bu pa 50 sd modelini alıcam yaklaşık 20 güne kadar, benden biraz uzakta firma ondan dolayı. ilk başta istemedim ama burada fiyatı yaklaşık 1500 tl, sizce almalımıyım yinede sizlerle paylaşmak istedim çünkü türk ritimlerini ya da seslerini çalarmı kararsızım açıkçası buradaki firma çalar diyor ama orgu hiç tanımıyorum siz biliyorsanız yardımcı olursanız ssevinirim. ayrıca sizinde buradaki org fiyatları bilmek istediğiniz varsa özellikle korg ve roland yamaha elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. :)

Ben denedim kartlı modelini.disket sürücüsünün yanında flash kart yuvası vardı.Cevo 16mb kartlı idi.Kasa pa55 kasası,renk hariç .tuşlarda öyle .batı ritimleri pa80kilerin aynı.(pa55in ses ve ritimleri tamamen farkl).pa50nin arap modelindeki sesler ve ritimler Bahsem Ayouba ait.kitleri incelediğim kadarı ile pa 80in 8mblik arabic turkish world card ritimlerine uyum sağlar pa50.

Moderatör tarafında düzenlendi:
korg pa 50 sd

pa 80in 8mblik arabic turkish world card ritimlerini nasıl bulabilirim, türkiyede olsam bulurdum ama burada sadece internetten bulmam lazım ya da aynı işi görebilecek başka setler varmı teşekkürler yardımlarınız için.:)