Korg i3 Mü ix300 mi?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 7K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
S.a Arkadaşlar Ben 6 Senedir Klavye Çalıyorum Son 1 Senedir bıraktım çalmıyorum elimde pa80 vardı sattım. şimdi tekrar yeniden başlayacam. ve suanda bütcem 500 ytl zamanında e86 g600 kullandım. dolayısı ile bu klavyelere geri dönüş yapmak istemiyorum. kullanmadıgım klavyeyi kullanmak istiyorum ama korg i serisi hakkında bilgi sahibi olmadıgım için size sormak istedim. 2 tane seçenek var i3 ve ix300

ix300 bildigim kadarı ile i3 ritimlerini okuyor ve ritim yazılmıyor. i3 hakkında bildigim kadarı ile yazılıyor.

soruyu kısaltalım i3 mü ix 300 mü? 2 tane buldum fiyatlar sunlar

i3 550 ytl ( 500 ) e bırakıyor
ix300 450 ytl ( 400 ) e bırakıyor ?

dügünlere çıkmayacam gibi gözüküyor ama bellide olmaz dügünlere çıkıcakmısım gibi gözönünde bulundurarak tercih yapmam gerekiyor.

artı midi klavye olarak kullanıcam fl studio veya cubasede.

başka bir soru g600 ikisindede iyimidir sizce ?

Cevap: Korg i3 Mü ix300 mi?

herhalikarda ix300 almanı öneririm

peki neden aralarında ne fark var ?

frden slmlar usdat ben 93 lu yillarda i3 kullandim o anki ortamda iyi idi ama suan teknoloji ilerde artik sade orgla dugunde yap programda eger dugunlere cikcaksan bence artik yeterli degil ama x300 kullanmadim

ben i 3 al derim

kardes i3 ix 300 un on mıslı ıyısıdır neden mı dıye sırarcak olursan i4 i5 ix300 un tum rıtımlerı i3 te yazılır cunku dıgerlerınde rıtm yazılmaz benım bıldıgım i3 kullndım g 600 le beraber hemde ama sunu soyleyeyım g 600 hepsıne bın basar alabılıyorsan g 600 almıyorsan i3 al kardesım

hepinize teşekkür ederm ilgilendiginiz için. g600 kullandım onun için tekrar almak istemiyorum. g600 de alabilirim ama g600de arap kitler çok mat. korgunda ritimleri iyi sesler iyi degil. g600 deki seslere bayılıyorum bakalım bir karar vericez aslında i30 aklımda ama 250 300 ytl koyabilirsem onu alıcam.

i-3 daha iyi bir klavyedir.ix-300 tek problemi mekanik ve düğme grupları zayıf bide disk sürücüsü sol yanda pratik degil.tercih senin kolay gelsin

i3 x300 den iyidir i30 bunlardan iyidir ama g600 hepsinden iyidir bence. temiz g600 bulabilirsen kaçırma derim i 30 kasasi sağlam alettir dokunmatik ekran var hakkını yemem ama kasasi gibi soundduda tam bir teneke:) ona göre karar ver

bence hiçbiri ne i3 ne g 600 nede ix300

eğerki bunlardan birini düşünürsen hiç alma ondan iyi derim,

biraz daha bekle para biriktir pa 55 tr al,pa 55 tr den aşağısını alma bence,diğerleri sana sıkıntıdan başka bişey vermez,ama pa 55 tr en azından alırsan kullanırken sıkıntını stresini alır,

alabiliyorsan pa 55 tr al alamıyorsan bence org alma bekle paranı biriktir öyle al,yinede karar senin
bunlarda benim düşüncelerim