Korg i3 Mü ix300 mi?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 7K
Cevap: Korg i3 Mü ix300 mi?

walla i30 için zorlayacam. g600 kullandım biliyorum ses açısından korg dan çok çok iyi ama gel gelelim ritimler iyi degil. iyi degil derken. darbukalar arap kitler çok mat. korgdada tam tersi artık efek mefek mi koyuyorlar okadar canlı oluyor ama korgda ki sesler iyi degil klarnet sax iyi ama elektro baglama olmuyor nedense çok çıplak oluyor kalın bir ton yok. şu ana kadar dinledigim demolarda öyle dinlediklerime dayanarak söylüyorum. birde i30 da transpose koma olayı nasıl ? transpose + - varmı yoksa tek tek ugrasıp set yapmak gerekiyor g600 gibi. koma içinde jack mı gerekiyor ?

zafer dedigini anladım 55tr or700 80 ve 800 de kullandım o aletlerle zaten kıyaslayamayız. bn bu seçenekler arasında sordum e86 kullandım 2 sene kadar felan ona dayandıysam 2 sene bunlar 80 gibi gelir :) asıl amac midi klavyeye vericegim para ile böyle bir alet almak daha mantıklı geldi.hem satarken bu tip orglar daha çabuk gidiyor nedeni ise ögrenmek isteyenler fazla para yatırmak istemiyor bu tip eski ve ucuz orglara yöneliyor.sonucta bn ucuza almaya calısıyorum ki sattıgımdada aynı fiyata verip bana geri dönüşü olabilir.

eski dost düşman olmaz derler paran yoksa al g 600 bak keyfine ben satmıştım işlerim bozuldu 2 sene sonra gene gözümü kırpmadan g 600 aldım ve düğünleri de yaptım sen bilirsin 450 500 verebiliyorsan yamaha a 300 tr v2 de sana bir alternatiftir diye bilirim.. saygılar...

dogru söylüyorsun ama yeni dostlarlada tanışmak lazım :)

bencede i3 al i3 i4 s bunlar tank gibi masallah kömürlü klavye

i330 var bendede tavsiye ederim düğün içinde ev içinde iyi koma için jak gerekmiyo pıcbendi üstündeki tuşlara görev olarak verebilyosun her ritim için global fıle scala menüsünden komaları kayıt etmen gerekiyo

Bu alana bir cevap yazın...