Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
a2000 nevaleside fazla olmayacak Az ama oz olacak
Yamaha yamahadir kalitesi tartisilmaz bence...
Audya5T bakalim nasil kullanilacak Unutmayin artik set yapan sahislarin baktigi ilk sey usb koruma guvenlik sistemi ne derece iyi ?
Kalbimden geçenleri ne güzel yazmışsınız. Bıktırdı bu konu. Birde Audyada var aynısı. Alet çıkalı 4 seneyi geçmiş. Hala set hazır, çıktı, oss bekleniyor, kilitlenecek falan filan....Hadi satıcı ve bu işten menfaatlenenleri anlıyorum. Kullanıcılara ne demeli. Ya adam gibi Tyrosun süper batı ses ve ritimlerini kullan, kullanamayıp zurna muabbetine gireceksen alacağın org belli. Güzelim alete yazık oluyor....Tyrosta Nylon gitari saxlar,e.gitar ve premium sesleri kullanmıyorsan ve jazz akorları basmıyorsan tyrosun ne özelliği kaldı. O zaman or700 v2 plus çok daha iyi...(Anlattığım audya içinde geçerli. Wav gitarve drum rifleriyle countr,latin amerika müzikleri üzerine ketronun nefis saxları kullanma illede zurna dersen o işin uzmanı belli)
mustafa hocam emo konusunda katiliyorum ama diyer konularda katilmiyorum cünki zurna dedigin 1mb lik sample ve bunu da tyros2-3-4 olsun audya olsun cok daha kaliteli okuyor halay ritimine gelincede tyrosta cok güzel ritimler var suna inanmalisinki türk müzigini tyrosda cok daha basarili sunarsin cünki efekleri korgdan kaliteli ve wav olarak okudugu icin daha kaliteli korga bakarak istersen demolari dinle korgda sadece efekti agarlik halli ama ses kalitesi piyanogibi metalik yani bir elektro yamahada veya audyada cok daha kaliteli cikiyor saten bati yönünü konusmamiza gerek yok tek mesele sorun orglarda deyil biz doyumsuzuz ketronda sx3000 500 üstünde ritim var adam ritim yok diyor agliyor ayni ceexb da ubdate cikariyor öbür ubdate nezaman gelecek diye bakiyoruz cok cabuk tüketiyoruz ama sadece biz deyil bizim sanatcilarimizda ayni oldu 6 ayda bir albüm cikarmak zorunda kaldilar eskiden ne güzeldi 2 senede birdi bizim icinde iyi idi ve cikan parcalarda kalici oldu simdi cikani ezberlemeden yenisi cikiyor saygilar
mustafa hocam emo konusunda katiliyorum ama diyer konularda katilmiyorum cünki zurna dedigin 1mb lik sample ve bunu da tyros2-3-4 olsun audya olsun cok daha kaliteli okuyor halay ritimine gelincede tyrosta cok güzel ritimler var suna inanmalisinki türk müzigini tyrosda cok daha basarili sunarsin cünki efekleri korgdan kaliteli ve wav olarak okudugu icin daha kaliteli korga bakarak istersen demolari dinle korgda sadece efekti agarlik halli ama ses kalitesi piyanogibi metalik yani bir elektro yamahada veya audyada cok daha kaliteli cikiyor saten bati yönünü konusmamiza gerek yok tek mesele sorun orglarda deyil biz doyumsuzuz ketronda sx3000 500 üstünde ritim var adam ritim yok diyor agliyor ayni ceexb da ubdate cikariyor öbür ubdate nezaman gelecek diye bakiyoruz cok cabuk tüketiyoruz ama sadece biz deyil bizim sanatcilarimizda ayni oldu 6 ayda bir albüm cikarmak zorunda kaldilar eskiden ne güzeldi 2 senede birdi bizim icinde iyi idi ve cikan parcalarda kalici oldu simdi cikani ezberlemeden yenisi cikiyor saygilar