Ketron Audya 5 arıyorum..

Cevap: Ketron Audya 5 arıyorum..

Merhaba...

Dostum hayırlı olsun ; A2000 almışsın :)

Ben biraz incelemiştim ; seslerini beğendim.Umarım düşündüğün gibi bir seçim olmuştur.Demolarını mutlaka bekliyoruz... :eek:

Selâmlar...

A2000 Büyük ihtimal yarın gelecek ve bir süre kullanma şansım olacak. Ancak kim ne derse desin Audya bana göre sound olarak rakiplerinden açık ara önde. Uygun fiyatlı ve temiz Audya 5 denk gelirse alıp A2000'e veda edeceğim.. A2000 ile ilgili değerlendirmemi de site de paylaşırım.

trigovina bey ben a2000 i yaklaşık 3-4 hafta önce almıştım..forumdan edindiğim kadarıyla aleti canlı olarak çalmayanların ortak fikri a2000 nin or700 ile aynı sounda sahip oldukları düşüncesiydi..aleti ilk açtığımda muhtemelen or700 ün değişik versiyonu olacağını algılamıştım..ilk çaldığım ritim ve sesten aldığım haz ile a2000 nin zerre kadar or700 ile alakasının olmadığını anladım..kanun elektro sazlar kuru bağlamalar gitarlar ud lesli vs.. alaturka seslerinin tyros serileriyle birebir aynısı olduğunu görünce o anki sevincimi anlatmam mümkün değildi..size kesinlikle tavsiye ederim

hayirli olsun,iyi bir secim yapmissin kedi uzanamadigi`cigere mundar dermis,bana gore sx-3000 den sonra en kral makineyi secmissin.a2000i ove ove biteremediler,hatta abartip audyayla kiyaslamaya bile basladilar,audyadaki sesler tonlar asla mukayese edilemez,piyasadada iyi muzik yapacak kadarda nevalesi var,sanki a1000 ilk ciktiginda 1000 tane nevalesi vardi,tekrar hayirli olsun 10 numara olmasada 9.9 luk alettir.saygilar

Teşekkürler Hocam. En son kullandığım alet SX3000'di zaten.. Audya alırsam bir daha uzunca bir süre alet değiştirmem diye düşünüyorum. Bakalım kısmet..

Merhaba...

Dostum hayırlı olsun ; A2000 almışsın :)

Ben biraz incelemiştim ; seslerini beğendim.Umarım düşündüğün gibi bir seçim olmuştur.Demolarını mutlaka bekliyoruz... :eek:

Selâmlar...
Çok teşekkürler Bahri hocam. Şu A2000'i enine boyuna bi kurcalamak istedim. İlk yamaha klavyem olacak.. Ama Audya 5 alır almaz satarım.. Audya arayışım sürecek anlayacağın.
Saygılar

Çok teşekkürler Bahri hocam. Şu A2000'i enine boyuna bi kurcalamak istedim. İlk yamaha klavyem olacak.. Ama Audya 5 alır almaz satarım.. Audya arayışım sürecek anlayacağın.
Saygılar

Bence "AUDYA" en üst nokta ; bu sebeple maddi olarak (müzisyen olmamama rağmen) kendimi zorlayıp AUDYA aldım.Sağlamlığı , saund kalitesi ve teknolojisiyle sahiplerini yıllarca mutlu edecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Benim fikrim , "A2000"in seni tatmin etmeyeceği yönünde ; çünkü "SX3000"in saunduna alışmış biri kolay kolay "Ketron"u bırakamaz.Hayırlısı olsun ; çok sevindim...

İyi akşamlar...

yamaha yeni yeni -balkan-turkiye ve ortadoguyu kesfetmeye basladi,or 700 ile girdi sonra a 1000-2000 sonrada tyros serisini cikardi,tyroslar guzel aletler ama muthis pahali onun icin tutturamadilar,sanradan daha uygun fiytlara a1000 ve 2000 cikardilar,ne olursa olsun altyaplari batiya kayiyor,allahtan iyi muzisyenlerimiz varda guzel ritim ve sesler yapiyorlar,sahsim adina yamahalari dinlerken sanki cd-veya mp3 dinliyorum sesler guzel ama canli muzik degil hele birde klavyeyi iyi kullanir yanlis basmazssan al sana cd player,korglardaki ketronlardaki canli muzik havasini bulamadim,size ornekde youtube-megaset trabzonu dinleyin bana hak verirsiniz.saygilar

üstadım a2000 kullanan biri olarak şunları çok rahatlıkla söyleyebilirim.aletin şuandaki hali ile çok rahat program düğün vs... yaparsın..artı aletin kilitli olması çok büyük avantaj..3 ay içersinde çıkacak olan emo set ortalığı baya kızıştıacak..artı usb lerinin kopyalanmasından yada 2.ele düşüerek satılmasından büyük rahatsız olan baykal-cüneyt ertaç gibi ritim ustaları bu alete set yapacaklarını tahmin ediyorum..emo neden 10 milyarlık tyros 4 e set yapmadıda a2000 e set yapıyor??bu yüzden a2000 epeyce iş yapacak..

emo tyros4 e set yaptı ve bitirdi hazırda bekliyor öncelik şu anda a2000 de martta set çıkacak ardından 2 yada 3 ay sonra tyros 4 için çıkaracak kanaatindeyim yapılan tek şey sadece a2000 biraz daha uygun fiyatta bir org olduğu için seti çıktığında herkezin bütçesi yetebilecek bu makinayı almaya güzelde bir set fazlasıyla piyasadaki yapılan bütün usb çalışmalarını ikiye katlar nede olsa emonun seti tyros setide arkasından gelir oda hazır tabi o dahada iyi bir set saygılar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emo tyros4 e set yaptı ve bitirdi hazırda bekliyor öncelik şu anda a2000 de martta set çıkacak ardından 2 yada 3 ay sonra tyros 4 için çıkaracak kanaatindeyim yapılan tek şey sadece a2000 biraz daha uygun fiyatta bir org olduğu için seti çıktığında herkezin bütçesi yetebilecek bu makinayı almaya güzelde bir set fazlasıyla piyasadaki yapılan bütün usb çalışmalarını ikiye katlar nede olsa emonun seti tyros setide arkasından gelir oda hazır tabi o dahada iyi bir set saygılar.

off burak sen bıkmadınmı bu set açıklamalarında ya.ben bıktım valla.en son haziranda bomba patlıcak diyodun..bırak güzel kardeşim ya.....sen org çalmaya devam ett...

usb yazılım olaylarından pek anlamam ama bilgisayardan ve klavyelerden anladığım kadarıyla usb lerin kırılması yada çoğaltılması çok zor bir olay usb ler fabrikasyon alarak datalar yüklü üretiliyor tahminimce drum kitler ve sample sesler içinde olarak flash rom yazılımı gibi herhalde piyasada kırık set diye adlandırılan setler aynı model iki orgu yanyana koyup drum kit dizilimini ikinci orgtaki benzer tonlarla aynı drum kit dizilimini yapıyorlar ve ritimler problemsiz çalışıyorlar ve usb yi kırdık diyorlar aslında kırık falan değil benzer bir drum kit dizilimi ile aynı ritimleri çalışır hale getiriyorlar bunu klavyesini güzel kullanabilen herkes yapabilir. ve markası ne olursa olsun tüm org ritimlerini convert edip kullanabilir tabiki gerekli drum kit dizilimini yaptıktan sonra ama unutmayınki bu kırık usb setler aslında gerçek değildir orjinal kitler ve sesler değildirler

Moderatör tarafında düzenlendi:

usb yazılım olaylarından pek anlamam ama bilgisayardan ve klavyelerden anladığım kadarıyla usb lerin kırılması yada çoğaltılması çok zor bir olay usb ler fabrikasyon alarak datalar yüklü üretiliyor tahminimce drum kitler ve sample sesler içinde olarak flash rom yazılımı gibi herhalde piyasada kırık set diye adlandırılan setler aynı model iki orgu yanyana koyup drum kit dizilimini ikinci orgtaki benzer tonlarla aynı drum kit dizilimini yapıyorlar ve ritimler problemsiz çalışıyorlar ve usb yi kırdık diyorlar aslında kırık falan değil benzer bir drum kit dizilimi ile aynı ritimleri çalışır hale getiriyorlar bunu klavyesini güzel kullanabilen herkes yapabilir. ve markası ne olursa olsun tüm org ritimlerini convert edip kullanabilir tabiki gerekli drum kit dizilimini yaptıktan sonra ama unutmayınki bu kırık usb setler aslında gerçek değildir orjinal kitler ve sesler değildirler

konuyla ne alaka abi anlayamadim kusura bakma