Ketron Audya 5 arıyorum..

Cevap: Ketron Audya 5 arıyorum..

tabiki hocam burda abi kardes sohbet ediyoruz hic birisi bizim firmamiz deyil bende seningibi pa3 kullaniyorum ve ce exb tyrosum yok ama t2-3 vardi sattim audyayi aldim ileriye dönük beni daha cazip etti ama korg kötü deyil öyle olsaydi kendimde kullanmazdim ama tyros taki ses kalitesini korgda bulamazsin yok cünki dogrudur islenmesi cok önemli ama senin demolarindaki sesleri biliyorum inan bana tyros seri olsaydi sende sen daha güzel yapardin ama benim söylemek istedigim biz cabuk bikiyoruz hep yeni seyler gelsin istiyoruz kendimde dahil buna bu gün tyrosta korg kadar olmasada senin yaptigin müzik tarzinda ritimde var sesde var murat incelin tyros setine bak sadece halkmüzigi ve o baglamalarin tadini korgda alamazsin ama bu yine korg kötü demek deyil saygilar

Primera
Kopardin beni deli gibi guluyom dukkanin ortasinda :)
Bencede cikmaz Taaaa 2009 da yazmislar foruma 6 ay sonra cikacak sene 2012 ...

üstadım öncelikle alacağınız klavyenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
ben şahsım olarak şimdiye kadar çok klavye değiştirdim..roland e-96 dan g-1000'ne korg i4s'den pa800'e ketron x1 den gem wk 8'e ..........

şuan a2000 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum..aletdeki sound harika..aslında yamaha firması a2000 i çıkararak tyros serilerine çok büyük ihanet etmiştir..tyrosun ses kalitesi ile a2000nin ses kalitesi inanın aynı..ama sonuçta a2000 çıkmıştır..size a2000 ni gönül rahatlığı içersinde tavsiye edebilirim

abicim çok yanılıyorsunuz bilemiyorum müzik tarzınız nedir ne derece bir müzik bilginiz var ama kesinlikle a 2000 ile tyros serilerini mukayese bile edilmez saund aynı demişsiniz asla değildir iyi incelemenizi tavsiye ederim