Ketron Audya 5 arıyorum..

trigovina

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha A3000
Arkadaşlar, sahibinden sıfır ayarında çiziksiz darbesiz Ketron Audya 5 arıyorum.
Satmak isteyen arkadaşlar benimle temasa geçerlerse çok sevinirim.
Sadece İzmir civarı elden alabilirim.
Piyasa fiyatları malum, arıyoruz diye fiyatı şişirmeyin lütfen..

Mehmet Ali
mali_78@hotmail.com
Aliağa-İzmir

Cevap: Ketron Audya 5 arıyorum..

Arkadaşlar, sahibinden sıfır ayarında çiziksiz darbesiz Ketron Audya 5 arıyorum.
Satmak isteyen arkadaşlar benimle temasa geçerlerse çok sevinirim.
Sadece İzmir civarı elden alabilirim.
Piyasa fiyatları malum, arıyoruz diye fiyatı şişirmeyin lütfen..

Mehmet Ali
mali_78@hotmail.com
Aliağa-İzmir

Cihazın fiyatı hazır düşmüşken gayet güzel bir düşüncedesin.

İkinci ellerinin fiyatları düştü.Alan yok bu cihazı.Nevalesi yokken de pek kimse almaz.

üstadım öncelikle alacağınız klavyenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...
ben şahsım olarak şimdiye kadar çok klavye değiştirdim..roland e-96 dan g-1000'ne korg i4s'den pa800'e ketron x1 den gem wk 8'e ..........

şuan a2000 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum..aletdeki sound harika..aslında yamaha firması a2000 i çıkararak tyros serilerine çok büyük ihanet etmiştir..tyrosun ses kalitesi ile a2000nin ses kalitesi inanın aynı..ama sonuçta a2000 çıkmıştır..size a2000 ni gönül rahatlığı içersinde tavsiye edebilirim

a2000 nevaleside fazla olmayacak Az ama oz olacak ;)
Yamaha yamahadir kalitesi tartisilmaz bence...
Audya5T bakalim nasil kullanilacak Unutmayin artik set yapan sahislarin baktigi ilk sey usb koruma guvenlik sistemi ne derece iyi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

a2000 nevaleside fazla olmayacak Az ama oz olacak ;)
Yamaha yamahadir kalitesi tartisilmaz bence...
Audya5T bakalim nasil kullanilacak Unutmayin artik set yapan sahislarin baktigi ilk sey usb koruma guvenlik sistemi ne derece iyi ?

üstadım a2000 kullanan biri olarak şunları çok rahatlıkla söyleyebilirim.aletin şuandaki hali ile çok rahat program düğün vs... yaparsın..artı aletin kilitli olması çok büyük avantaj..3 ay içersinde çıkacak olan emo set ortalığı baya kızıştıacak..artı usb lerinin kopyalanmasından yada 2.ele düşüerek satılmasından büyük rahatsız olan baykal-cüneyt ertaç gibi ritim ustaları bu alete set yapacaklarını tahmin ediyorum..emo neden 10 milyarlık tyros 4 e set yapmadıda a2000 e set yapıyor??bu yüzden a2000 epeyce iş yapacak..

A2000 Büyük ihtimal yarın gelecek ve bir süre kullanma şansım olacak. Ancak kim ne derse desin Audya bana göre sound olarak rakiplerinden açık ara önde. Uygun fiyatlı ve temiz Audya 5 denk gelirse alıp A2000'e veda edeceğim.. A2000 ile ilgili değerlendirmemi de site de paylaşırım.

hayirli olsun,iyi bir secim yapmissin kedi uzanamadigi`cigere mundar dermis,bana gore sx-3000 den sonra en kral makineyi secmissin.a2000i ove ove biteremediler,hatta abartip audyayla kiyaslamaya bile basladilar,audyadaki sesler tonlar asla mukayese edilemez,piyasadada iyi muzik yapacak kadarda nevalesi var,sanki a1000 ilk ciktiginda 1000 tane nevalesi vardi,tekrar hayirli olsun 10 numara olmasada 9.9 luk alettir.saygilar

Bu arada cvp yazan arkadaşlara konuya paylaşımda bulundukları için teşekkür ederim. Ayrıca nacizane fikrim, fırsat bulup Audya'yı canlı dinlemelerini tavsiye ederim..