ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 16K
Cevap: ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

eyvallah hocam teşekkür ederim pa80 le başabaş takas edebilirsem 500 tr alacam benimde aklıma yatmaya başlıyor yavaş yavaş

konuyu açan benim madem çok kararsız kalan arkadaşlar var ikisi arasında şunu söyliyeyim pa 500 asla pa 80 le kıyaslanmaz ben pa 80 için pa 500 ü sattım okadar pişman oldum ki anlatamam attan inip eşeğe bindim resmen zamanında on numara alet olabilir 80 çok ekmeği yendi ama geçti artık devri kapandı hep aynı ritimler hep aynı sesler sample alıyo dediklerine bakma piyasa hep aynı milattan önceden kalma nevaleler neymiş pa 80 nevalesi çokmuş ses konusunda çok eksik ritimde aynı ben 6 ay org çalmadım doğru düzgün hep kart yükle sil gına geldi ve öyle pa 80 piyasası var elinden hemen çıkarırsın aldığın paraya satarsın diyenlere bakma çünkü aslı öyle değil 500 lria zararla zor çıkardım elimden eski hurda aletlere kimse para vermiyor artık şahsi fikrimdir yanlış anlaşılmasın hayırlı geceler.

Kamil bey pa80nin temizligine güveniyosan temiz pa500 var gel ıstanbula 100tl üzerine verelim

konuyu açan benim madem çok kararsız kalan arkadaşlar var ikisi arasında şunu söyliyeyim pa 500 asla pa 80 le kıyaslanmaz ben pa 80 için pa 500 ü sattım okadar pişman oldum ki anlatamam attan inip eşeğe bindim resmen zamanında on numara alet olabilir 80 çok ekmeği yendi ama geçti artık devri kapandı hep aynı ritimler hep aynı sesler sample alıyo dediklerine bakma piyasa hep aynı milattan önceden kalma nevaleler neymiş pa 80 nevalesi çokmuş ses konusunda çok eksik ritimde aynı ben 6 ay org çalmadım doğru düzgün hep kart yükle sil gına geldi ve öyle pa 80 piyasası var elinden hemen çıkarırsın aldığın paraya satarsın diyenlere bakma çünkü aslı öyle değil 500 lria zararla zor çıkardım elimden eski hurda aletlere kimse para vermiyor artık şahsi fikrimdir yanlış anlaşılmasın hayırlı geceler.

kuscy değerli fikirlerin için teşekkür ederim.her nekarda pa500tr yi satarken zararınada olsa orgu değiştirmeye karar verdim

Kamil bey pa80nin temizligine güveniyosan temiz pa500 var gel ıstanbula 100tl üzerine verelim

piyanistali3460 sence kardeşim varmı piyasada temiz bulabilecegin pa80 11 sene olmuş ilanlarda görüyoruz çok temiz diye ama kimse birbirini kandırmasın temizi kalmış artık bunun.İlgin için teşekkürler ama ben Ankaradayım istanbula gelme gibi imkanım yok.

arkadaslar konu 2011de acilmis,yorum yazarken bunlara dikkat edelim.....

Aman 80 den uzak dur.kaç senelik alet.turşu olmuştur artık.yeni orgların 2.elini deneyerek alabilirsin.Neyin en çok 2. eli varsa ondan uzak dur derim

Cok temız pa80 var ılk sahibinden satan kişi benim ustam 1800 istiyo ama gönülsüz evlatlık diyo

Tabikide PA80