ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 16K
Cevap: ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

ya bu pa500 ne biiçim bi kefeye koyuyorlar yazık ya bu kadarda aşağlanmaz öğrenci orgu kırtasiye filan başka dicek bişey bulamıyorum ama kötüleuenlere inat herzaman bu aletin arkasındayım arkadş pa500 ü aldı bile daha ne?

kötüleyen kötülesin tabi herkes düşüncesini yazıcak ama pa 500 tr hem yeni hem güzel hemde uygun tavsiye ederim ben cok memnunum.

arkadaş kimi 80der kimi 500tr der bende eski bir pa 80 kullanıcısı olarak 500tr almanı tavsiye ederim.yeni çıkmış bir alete çamur atmak kolay piyasada fazla setleri yok ama hem 80 nin hemde 800 ün setlerinide okudugunu unutmayalım.eger birde set yapmayı biliyorsan yıllarca keyfini süresin.sana tavsiyem 500tr alman.ben şu an bu orgla çok rahat dügün çıkartıyorum

arkadaş kimi 80der kimi 500tr der bende eski bir pa 80 kullanıcısı olarak 500tr almanı tavsiye ederim.yeni çıkmış bir alete çamur atmak kolay piyasada fazla setleri yok ama hem 80 nin hemde 800 ün setlerinide okudugunu unutmayalım.eger birde set yapmayı biliyorsan yıllarca keyfini süresin.sana tavsiyem 500tr alman.ben şu an bu orgla çok rahat dügün çıkartıyorum

yorumun için teşekkürler abi ben bu konuyu açalı baya oldu pa500 aldım sattım şimdi pa 80 var ama tabi arada 500 ü arıyorum kullanım kolaylığı ve yeni teknoloji olması bakımından

hocam pa500 ü satıp neden pa80 aldınız neyi sizi memnun etmedi. bendede pa80 var pa500 düşünüyorum şimdi artık sıkıldım kart yüklemekten nedersin değiştiriymi 500 le

Pa500tr de ritim saund u yok cok zayıf ve zurna sı zayıf kabul edersen al pa80 nin sağlamı yok diye bir söylenti var benlm elimde 5tane pa80 var taş gibiler birinin ekranı kırık o halde program yapılıyor

her türlü pa500 tr teknolojisi yeni bir kere zaten ...

bende var pa80 yoruldum artık hergün kart yüklemekten 500tr ile sahnede türkçe pop yapma imkanı ne kadar setleri hiç dinlemedim pa80 den dahamı sönük

Emin ol pa500 tr de ki pop ritimler pa80 de yok.Zaten pa500 tr nin üstündede bir sürü tr ritim var.

eyvallah hocam teşekkür ederim pa80 le başabaş takas edebilirsem 500 tr alacam benimde aklıma yatmaya başlıyor yavaş yavaş