ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

• Konbuyu başlatan kuscy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 17K
Cevap: ikinci el pa 80 mi yoksa sıfır pa500 trmi alınır ?

yorumlara teşekkür ederim üstadlar galiba pa500 e yönelmeye başladım kısmet artık:)

ilk başta bnde tereddüt ettim yorumlardan ama gittim denedim aldım ve memnunum kim ne derse desin

sen al bi pa500. sonra satarkende kırtasiyeye satarsın oda ogrenci klavyesi diye cocuklara verir bak dostum saglam kaporta istiyorsan pa800 al param yetmez diyorsan pa80 al gorunuse aldanma ekmek yiceksin sonucta pa80 e ugo kartı yukle 2 4 u ac bakalim calmadan oynatacak seni

sen al bi pa500. sonra satarkende kırtasiyeye satarsın oda ogrenci klavyesi diye cocuklara verir bak dostum saglam kaporta istiyorsan pa800 al param yetmez diyorsan pa80 al gorunuse aldanma ekmek yiceksin sonucta pa80 e ugo kartı yukle 2 4 u ac bakalim calmadan oynatacak seni

hocam arkadaş pa 500 tr yi aldı demosunuda siteye koydu bile dinle istersen :D

evet usta aldım pa500 ilgilenen tüm herkese teşekkürler bu konu kapanabilir artık :)

1.tercih 2.el pa 800 olmalı.... pahalı gelirse de 2.el pa 80 2.tercih olmalı....

pa 80 mi kaldı artık 11 seneyi aştı arkadaşlar ne aletler çıktı sıfır gibisi varmı

arkadaşım 500 al derim 500 seksenin setlerini zaten okuyo en azından karta bağlı kalmıyorsun istediğin seti yükle karar senin ama yeni yenidir

selam kardeşim pa 800 sağlam kaporta yazmışsın bende bir tamirci olarak bişeyler yazmak istedim bugüne kadar onlarca pa 800 açmış biri olarak..birkere pa 800 kesinlikle sağlam kaportaya sahip bir alet değil.bunu bilen bilir.adeta içi mum aletin kasa ve düğmeler sviçler o kadar zayıfki heran göcebilir nerdeyse karbon kağıttan yapacaktılar aleti kimsenin aletini falan kötüledim yok yanlış anlamayın pa 80 bile 12 yılı aşmasına rağmen pa 800 den çok daha sağlam bir alet ayrıca rem yakma ekran sorunu gibi problemlerle tamirci raflarında şampiyon olmuş bir alet..diğer korg modelleri pa 1x pax 2 gibi aletler sağlamlık bakımından on numara ama pa 800 kesinlikle değil bunu bilen bilir üstelik 3500 tl gibi bir fiyatla türkiyede yok sattı..tabi tamirciler yedek parçacılar yolunu buldu..saygılarımla