herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 38
  • Görünümler : 11K

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

sen beni sorgulayamazsın kardeş? istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez..

sen bu siteye bir konu açıyorsan bütün üyelerin seni eleştirmeye hakkı var sende buna saygı duyacaksın ki eleştirinin iyisi de kötüsü de senin iyiliğin içindir ben de dahil aramızda art niyetli yoktur kardeş.

ya ben de pa3e ön yargılı bakıyordum ama aleti aldım ön yargılarım bitti pa3 hakkını verebilene mükemmel alet hakkını vermeyene rezalet

Valla 2 gün sonra Dükkana 0 bir Pa3x geliyor..benim tahminimce bu satan arkdaşlarin ticari bir amaçları yok tamamen keyfi diye düşünüyorum çünki kendim biliyorum bu işi keyfi yapıp 3x kullanan arkdaşım var :)

Seleam arkadaslar bu cihaz satma olayi türkiyede var almanyada alan bir müzisyen en az yeni bir korg modeli cikana kadar kullaniyor arkadasin birisi cok güzel izah etmis sezonda kazaniyor aleti borcla aliyor zor ser sonrada aleti kötülemeye kalkiyorlar ben 3x den cok memnunum eco usb ve ce usb aldim ikisinide denedim ce yaramaz sesler güzel ama ritimler iyi degil sanki borusan cikiyorgibi cikiyor ritimler eco tavsiye ederim bende komple dynacord hoporlorler bassi ile top teil ile mixeri ile hepsi var eger böyle bir ses sisteminden soundlar güzel cikmassa ce seti kimseye tavsiye etmiyorum acikcasi

slm arkadaslar benim bir bulgar türkü arkadasim vardi adam g 800 kulaniyordu ve onun orgundaki altyapilar ve ritim sesler ve duygu hic bir orgda yok millet ne cabuk unutu eskiden e 40 g 600 kulaniyordu hersey insanin kendisinde biter senin duygun yoksa istersen kiral org olsun ellinde calamasin rahmetli neset babanin bir sözü var herkes calar ama tatli calamaz derdi hersey kendinde bitiyor

O kadar cok klavye cikiyor ki insanlar alim satim manyagi oldular artik kontrolu kayip ettiler kendilerinde ....

Bi nevi buyuk firmalarda bunu istiyor zaten cikaralim orgu herkez alsin sonra satsin parayi kazanan buyuk firmalar yine ...

Herkez kendi yaptigina baksin bence kimse o niye boyle yapiyor diye bakmasin ...

Millete goremi hareket edeceksin yoksa kendine goremi olay burda aslinda :)

Saygilar ....

neden bu tur konulara site yönetimi izin veriyor bu kacıncı aynı konu yok a2000 ler neden elden cıkıyor yok or700 ler neden elden cıkıyor simdi pax3 cıktı ya hic aklın eriyormu arkadas pax3 un ustune org olsun pax3 ler den daha iyisi ne zaman cıkar bilinmez o sebebebten kimse elinden cıkardıgıda yok laf olsun torba dolsun diye bir konu acılmıs

Bence bitmek tukenmek bilmeyen isteme arzusu ve elindeki meta ile mutlu olmama problemi..baska ne olabilir.zevk almasini bilmiyoruz..mesela adam 5 bilamedin 6 cm sipsi ile harikalar yartiyor.biz daha o niye oyle degil bu niye boyle degil diyoruz...

abartmayın panik yok.kim ne derse desin,alet işler el övünür.bu bi çeşit pazar arkadaşlar,korg 3x e baya masraf eden firma,bu alete uzanamayanlar için de görüntüsü ve çalışma sistemi ona benzeyen bir alet daha çıkarıp milleti biraz daha soyma peşindeler.daha pa 800 tam çözülememişken yanlış bence ama dediğim gibi ortada bi pazar ve bu pazar soğumamalı.yani olay bizde bitiyor.çalışma şeklimiz çalışma yerimize en uygun aleti bulup onu son demine kadar kullanmamız en doğrusu.pa 600 dahil olmak üzere,korg 3x bence en son sistemi üzerinde bulunduran alettir,soğumayın aletinizden.

Bu alana bir cevap yazın...