herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 38
  • Görünümler : 9K
Cevap: herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

hocam bundan önceki cevaplarınızı büyük bi ilgiyle okuyordum, ama o cümleniz çok ters geldi.. sözüm üslubunuza, yanlış konuştunuz.. varsa bi kusurum ben özür dilerim...

Siz gençsiniz...Cümleleri bazen derinden düşündürmek ve faydalı dersler çıkarabilmeniz için tersten kurmuş olabilirim. Yoksa özür dilenecek bir husus yok....Kolay gelsin.....

hocam bundan önceki cevaplarınızı büyük bi ilgiyle okuyordum, ama o cümleniz çok ters geldi.. sözüm üslubunuza, yanlış konuştunuz.. varsa bi kusurum ben özür dilerim... dikkatimi çeken o kadar pa800 cü arkadaşta var, 3x in 10 katı pa800 cü var en az... pa800 ilanı pek yokken 3x lerin ard arda ilan konulması benim aklıma soru işaretleri getirdi, aldıktan sonra bizdemi satarız böyle diye..

Yazıya ilave yapmışsınız....Orgda kaybedeceğim eksra zarar önemli olsaydı illa korg markasını tercih edeceksem ,pa3x yerine pa600 alırdım.

gökhan bence şuan için piyasanın en oturmuş aleti pa800'dür...kanaatimce pa3x in tam olarak oturması için bi 2 sene geçmesi gerekiyor.ben ramazandan önce sıfır pa3x pro aldım 2 ay kullandım ve elimden çıkararak pa800'e geri döndüm üstelik 3x de ücretli usb kullanmama rağmen.bana göre sahnede pa800 daha seri ve hızlı.satılık ilanı verenlerden bir kısmı da 800 kullanırken 3x alıp ve tekrar pa800'e dönmek isteyenlerde olabilir...birde pa600'ü bi bekle derim bakalım neler getirecek bizlere...

bu cok normal birşey bu klavyeyi alan kışının bu paraya verip alıyosa durumu çok iyi onun için çokda önemli deyil bence halen roland e40 kullanlar varken piyasada böyle pahalı klavyelerı alıp sonrada sıkılıp satıyorlar:( bu arada e40 da kötü alet deyil bu nuda burada söyleyeyim:);)

vala rolandın ritimlerini kullanıyorum bazen a2000 de :) bana hoş geliyor ritim saundu ne kadar dandikte olsa rolandın oryantal rtimleri filan

tyros 4 kullanan biri olarak söylüyorum. bu alet gerçekten çok iyi seslere sahip.pianolar ve gitarlar nerdeyse gerçek.buda benim fikrim .her varyasyona ritim atak koyulmuş yamaha gibi buda güzel hayırlısıyla çıksın iyimi kötümü karar veririz

dostum senin ne aradığını bilmen gerekiyor önce . pa 600 çıktı öyle bir konu açtın ki milletin hevesle aldığı a2000 zehir oldu herkese.ardından a2000e yaptığın yorumlara baktım süper alet çok iyi falan diyorsun sonra herkes neden satıyor dedin pa 3xe sıra geldi konu başlığın pa3xi neden herkes elinden çıkarıyor yerine pa3xin - ve + larını söylebilir misiniz desen bu kadar polemik yaşanmayacak saygılar...

arkadaşlar a2000 v2 var dı yenı aldım ve sattım ıhtıyaçtan aynı zaman da 3x var onu da satcam ama oda ihtıyac tan pa 600 le alakadı yok hem ne alaka birebir çin baştan sonaa 1350 euro onemli olan atetle mutlu olmak maddı sorunlarımı halledeyım ilk işim önce a 2000 v2 ve emo usb ardın dan 3x almak olcak ikisin kendı çapında apayrı stupler şu 600 ü gözünüzde pek buyutmeyınnn:(

dostum senin ne aradığını bilmen gerekiyor önce . pa 600 çıktı öyle bir konu açtın ki milletin hevesle aldığı a2000 zehir oldu herkese.ardından a2000e yaptığın yorumlara baktım süper alet çok iyi falan diyorsun sonra herkes neden satıyor dedin pa 3xe sıra geldi konu başlığın pa3xi neden herkes elinden çıkarıyor yerine pa3xin - ve + larını söylebilir misiniz desen bu kadar polemik yaşanmayacak saygılar...

sen beni sorgulayamazsın kardeş? istediğim konuyu açarım seni ilgilendirmez..

bende tyros 4 ümü sattım,pa600 almak için hem ucuz hemde hoşuma gitti sesler.hatta yabancı bir sitede okudum korg firması bu aleti pa80 kadar satma pilanında,birde bunun tadına bakalım bakim