herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 38
  • Görünümler : 9K

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
8 Ekim 2012 | Facebook

linkteki fotoya bakın, diyecek birşey bulamıyorum..

pa600 ün çıkacak olması 3x leridemi etkiledi diye aklıma sorular geliyor, çevremdeki bazı arkadaşlarımda elden çıkartıyor, neler oluyor bizim bilmediğimiz? duyummu var? os ile giderilmeyecek sorunlarmı var, ileri dönük olarak bende 3x düşünmüyor değilim, bi sorun,sıkıntı varsa bilelim değerli üstadlar nedir bu herkes ilan koymuş satılık x3 diye ,

kimse başka siteden örnek vermişsin demesin (küçük detaylara takılmayalım) konuya bakalım,

satan arkadaşlar niçin sattıklarını söyleyebilirmi? kimse yoğurdum ekşi demez ama...

lütfen konuyu çarpıtıp,sabote etmeyelim.... herkese müzik dolu günler,,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: herkes neden 3x ini elden çıkarıyor? fotolu..

Bir ara herkes neden a 2000 ni elden cikariyor konusu vardi. Dunde neden or700 konusu... Bu gunde bu.... Bence altinda memnuniyetsizlikle ilgili bir sey aramamak lazim. Cok bahsedilen pa 600 demolarini dinledik az cok belli oluyor bence teneke...

değişik konular gündeme gelmeye başladı ben herkesin 3xi elden çıkardığı konusuna katılmıyorum ben çok memnunum meselaa düne kadarda a2000 için böyle konu vardı

ne kadar önyargılı nekadar çok bilmiş bir milletiz biz,arkadaş hemen etiketi koymuş pa600 için teneke diye,nesini dinledinde nasıl karar verdin teneke olduğuna ? o kadar mühendis uğraşsın biz anında kötüleyelim,bu sadece korg için geçerli değil tabi Yamahayı da kötüleriz,rolandıda kötüleriz vs vs diğer markalarıda kötüleriz,nasıl bir klavye istiyo ki acaba bu klavyeciler anlamış değilim,kardeş her zaman söylerim Şöför araba seçmez,kullanmayı bilmiyosan senin beceriksizliğin hiç sağa sola bok atmayın,dün ketron xd9 kullanıyordum bugün yamaha a1000 kullanıyorum yarın korg i4 olursa yine kullanırım,sen çalmayı bilmiyosan org ne yapsın,hiç polimik yapmayın gerçekler acıdır.

benim kendi yorumum ve düşüncem şu satan kişiler bence sezon bittiği için elinden çıkarıyor parayı bir şekilde kullanacak yada parayı elinde tutup yeni sezonda acaba daha değişik alet çıkarmı benim orgun piyasası düşermi düşmeden elimden çıkarayım nasıl olsa sezonda aynı fiyata yada daha düşük fiyata aynı cihazı alırım mantığıyla hareket ediyorlar nasıl olsa bu aletle bu sezon bir sürü işe gitti zarar varmı yok.. sıfır zarar bence hatta karlı bir işbu cihazı en pahalı alanlar ilk alanlar oda 6250 tl civarı aldılar şu anda sıfırı 5850 civarında gidiyor ve satanlarda zaten çok düşük fiyatlar istemiyorlar farkındaysanız sıfıra yakın fiyatlar istiyorlar sezonda ortalama 30 düğün yapmış olsa bizim tekirdağda fiyatlar 300-500 civarı gidiyor ortalama 400 den desek 12000 tl para zaten kazanmış durumda ama bir düğün parası yani 400 tl bile ucuza vermek istemiyor cihazı sanki içinde altın var.yani uzunlafın kısası cihazı cihazı borç-emanet -veya kendi paranla al 4 ayda 12000 tl kazan ve cihazı aynı fiyata sat sistem bu.

okan 09 arkaşıma aynen katılyorum sen aleti çalamadıktan sonra alet ne yapsın benim bi üstad abim e 40 ı öyle bi çalıyor ki başka bi alet dinlemek bile istemezsin diğer bi arkadaşta iki yıldır bi pa800 ün hakkından gelemedi iş çalanda org da sıkıntı yok gökhan kardeşim düğün salonunda çalan bir abim kullandığım en güzel alet diyor tamam KORG zaten sorunlarıyla gündem yapan bir cihaz ama 3x çok başka tabi çalabilene tahminim sezon bitiyor artık millet sezondan parayı çıkaramayınca aleti satmak isteyebilir yada 3x te yaşanan set sıkıntısı yani 3x için piyasada iyi bir kaç tane set var başka da set yok bildiğim kadarıyla ama alet süper gökhanım senin düşüncelerini etkilemesin sakın böyle şeyler

ha ha hayy a 2000 v2 plus ta satılık pa 3x te ilgılenenler arasın 05422993009 bu arada pa 500 le 600 arasında bi global farkı var saygılar

ne kadar önyargılı nekadar çok bilmiş bir milletiz biz,arkadaş hemen etiketi koymuş pa600 için teneke diye,nesini dinledinde nasıl karar verdin teneke olduğuna ? o kadar mühendis uğraşsın biz anında kötüleyelim,bu sadece korg için geçerli değil tabi Yamahayı da kötüleriz,rolandıda kötüleriz vs vs diğer markalarıda kötüleriz,nasıl bir klavye istiyo ki acaba bu klavyeciler anlamış değilim,kardeş her zaman söylerim Şöför araba seçmez,kullanmayı bilmiyosan senin beceriksizliğin hiç sağa sola bok atmayın,dün ketron xd9 kullanıyordum bugün yamaha a1000 kullanıyorum yarın korg i4 olursa yine kullanırım,sen çalmayı bilmiyosan org ne yapsın,hiç polimik yapmayın gerçekler acıdır.

Korgu kotuleyen kim anlamadim.. Daha dogrusu sen konuyu anlamadin. Kastettigim sey 3x gibi bir aleti pa 600 icin hic kimsenin satacagini sanmiyorum. Cunku pa 600 un demolari ortada sound u belli oluyor 3x ile kiyaslanmaz. Aleti muhendisler yapmis uğrasmıs ve ederi kadarda fiyat belirlemisler. Milletin on liralık aletten 20 liralık performans beklemesi bana komik geliyor. Ayrıca Bunu anlamak kulak meselesi calmakla hic alakası yok. Bunu senden daha iyi ayırdedebilecek hic muzisyen olmayan cok iyi dinleyicilerde var.

Düğün piyasasını bilemem, üstadlar cevap verir. Ancak genel bir yaklaşımla, bir markanın en üst modelinin, sorunları nedeni ile satıldığını düşünmek yanlış olur. Ev kullanıcısıyım. Pa80'den, 800'e akabinde pa 3x'e geçiş yaptım. 3x'i kullanmayıp sadece klavyesine dokunan cihazın farklılığını kolayca anlayabilir. Cihaz portatif değil, stüdyo kullanımına yatkın gibi geliyor bana. Ancak düğünlerde dahil tutulması, aynı zamanda çok amaçlı kullanıma hitap ettiğinn de göstergesi.

Ben kullanıcısı olduğum için objektif olamayabilirim ancak bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadığım Korg markasının en üst modelinde giderilemeyecek arızların olabileceğinin düşünülmesini de yanlış buluyorum.

Saygılarımla.

bence meselenin yüzde doksanı maddiyat arkadaşlar. sezon bitti ve sürekli işi olmayan arkadaşlar yatırmaktansa satıp nakite çevirmeyi akıllıca bulmuş olabilir. şahsen 3x gibi bir aleti (bana yetersiz geldi, beğenmedim, set yok, teneke) vs benzetmelerle elden çıkartmayı düşünecek biri yoktur diyorum. ben şahsen bu aleti alabilmiş olsam torunlarımada gösterirdim heralde :)