Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın...

Cevap: Herkes Nerde Oturduğunu Buraya Yazsın...

Hocam daha önceden beykoz korusuna özel davetlere gitmiştim çok güzel bir yer...Özellikle beykoz korusunda sabah kahvaltısı yapması çok zevkli ve keyifli çok güzel oluyo herkese tavsiye ederim :) Anadolu yakasının en sevdiğim yerlerinden biri...

sağlıcakla kalın
saygılar

Kocaeli/İzmit-bekirdere :) selamlar...

kardeşim bu esenler derken kaynarca esenleri diyosun değilmi,eğerki orası ise ora bana çok yakın,

yok hocam benim dediğim Atışalanı/ESENLER galiba bi yanlışlık oldu ben pendiği BAĞCILARDAki başka bir yerle karıştırdım soryy:) :)

denizli/merkez mugla/ merkez nasıl oluyo diceksiniz ama öyle işte :) yarı yarıya biraz orda biraz burda misali...

denizli/merkez mugla/ merkez nasıl oluyo diceksiniz ama öyle işte :) yarı yarıya biraz orda biraz burda misali...

Şenlikçi hocam denizlinin honaz ilçesine sene 2006'da gitmiştim.Kız arkadasım orda okuyodu yanına ziyarete gitmiştim,tabi gitmişkende meshur horoz heykelınıde görmek nasip oldu yani :) :)

ankara-güvercinlik, saygılar.

Konya kadınhanı.Bu arada Çorum İskilipli arkadaşa selamlar çünkü altıbuçuk sene görev yaptım orada.

bolu danım arkadaşlar bende...

haberci_arif kardesim moderatorlugun hayirli olsun aramiza hosgeldin. Canada Edmonton dan sevgiler