Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın...

Cevap: Herkes Nerde Oturduğunu Buraya Yazsın...

samsun alaçamda oturuyorum yolu düşen arkadaşları beklerim özellikle yazın gelirseniz sevinirim sahil olduğu için yazları güzel kışın hiç bi cacık olmaz memlekette

Samsun luyum amma Hollanda sliedrect de oturuyorum yolu dusen herkez basimin ustunde yeri var. bu arada samsunlu hemserim buralardada ne yaz ne de kis cacik olur valla herzaman soguk herzaman kapali hava yine ne varsa memleketimde var derim ben...

alemsin orhan abi yaa :D :D

aslen TOKAT ERBAA lıyım

ama istanbul pendik te ikamet ediyorum

üstad sende yakın sayılırsın ama eski oturduğum yere ESENLERE :) :)

"ali_96"isimli üye site kurallarına uymadığından saygısız ve uygunsuz uslubundan dolayı tarafımca banned'lenmiştir.Eğer tekrardan siteye yeni kayıt açtığı farkedilirse sorgusuz sualsiz tekrardan banned'lanıcaktır.Çünkü kendisi diğer yöneticiler tarafından da tanınan birisidir.Banned'lanmasındaki sebep kesinlikle kişisel değildir.Bizi bu siteye böyle insanlara pirim vermemek için Moderatör yaptılar.Bende yetkilerimin dahlinde gerekenleri yapacağıma böyle insanlar emin olabilirler.Bilginize.

saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

İstanbul Gaziosmanpaşa 500 Evler de oturmaktayım Saygılarımla,

yaşın 14 akıllı ol burda hep büyük üstatdlar var tamammı lafını bil biz belki toplanıp tanışıcaz ayar etme elalemi

ısparta yalvactan selamlar

Arkadaşlar vermiş olduğumuz yanıtlardan da anlaşılacağı üzere her arkadaşımızın fikir ve formuna son derece saygı duymaktayız. Arkadaşımız belkide kendince uygun bir forum olur diye böyle bir girişimde bulunmuş olabilir. Bence bu işten artniyet aramamak gerek, belkide yakınlarmızda siteden arkadaşımız kimler var diye merak edenimizde olabilir. Sizden ricam kimseyi kırmayınız, incitmeyiniz ve rencide edici yorumlarda bulunmayınız. Saygılarımla,

yaşın 14 akıllı ol burda hep büyük üstatdlar var tamammı lafını bil biz belki toplanıp tanışıcaz ayar etme elalemi

ısparta yalvactan selamlar

üstadım sen canını sıkma gereken yapıldı...

katılım için teşekkürler
saygılar...

ne saçma bir konu sanane elalemin nerde oturduğundan ne saçma bir konu moderator arkadaşlarıma rica ediyorum..lütfen konuyu kapatın..

sevgili ali kardesim uzun suredir bakiyorum herseye bilip bilmeden atliyorsun. sivri dilli ve cok one cikiyorsun bunu yasinin kucuk olmasina veriyorum.sana tavsiyem biraz ortadan git ne one cik ne de arkada kal konuya gelince zaten konuyu acan arkadas moderator kimi kime sikayet ediyorsun gayetde guzel bir konu belki yakinimizda arkadaslar vardir ve tanisir hep birlikte canli canli yardimlasiriz degilmi..pozitif dusun....

Arkadaşlar vermiş olduğumuz yanıtlardan da anlaşılacağı üzere her arkadaşımızın fikir ve formuna son derece saygı duymaktayız. Arkadaşımız belkide kendince uygun bir forum olur diye böyle bir girişimde bulunmuş olabilir. Bence bu işten artniyet aramamak gerek, belkide yakınlarmızda siteden arkadaşımız kimler var diye merak edenimizde olabilir. Sizden ricam kimseyi kırmayınız, incitmeyiniz ve rencide edici yorumlarda bulunmayınız. Saygılarımla,

Hocam arkadaşa söyle bir örnekle konunun ne kadar alakalı birşey olduğunu açıklıyım...

Siz Gaziosmapaşa 500 evlerde oturduğunuzu söylediniz bende sultangazi'de ikamet etmekteyim ve Sultangazi Belediyesinde çalısıyorum herhangi bir sıkıntınız ve işiniz olursa herzaman beklerim.Bana ulaşmanız yeter..

Saygılar sunuyorum...

istanbul beykoz.

Bu alana bir cevap yazın...