herhalde ihtiyaciniz olmadigini düsünyorum

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
roland gw8 kulanici arkadaslarimin herhangi bir ritim problemi aramadiklarini düsünyorum bunu kötü amacla yazmiyorum sadece yayinladigim ritimleri (sadece bir kac kisi indirip) ister elestiri olsun ister begenilen olsun ne indirildi nede yorum yazildi icin bundan sonra yapacam ve yaptiracagim ritimleri siteye vermemek niyetindeyim.
zaten ritim vermek sorun degil sorun ritimleri nasil daha iyi yapabiliriz hep birlikte veyada nerde eksikliklerimiz var diye yorum yazmak ki ritimlerimizi güclendirebilmek.

arkadaslar yanlis anlamayin ben sadece sizlerin ritim lere ihtiyaciniz olmadigini düsünerek yorumumu yaziyorum ileki benim ritimlerimi kulanin diye veyada en iyisi benim yayinladigim diye bir söz konusu yok.

saygilarimla

Cevap: herhalde ihtiyaciniz olmadigini düsünyorum

ertan abi walla benim bu gw8 de ritime çok ihtiyacım var.bilsem çok daha öncedem yazardım sanaşimdi tesadufen gördüm.gw8 çok kaliteli cihazses kalitesinde özellikle synth seslerde çok iyi çok fazla bilmiyorum ama pi pa500 ses kalitesine sahip sanırım.ama ritm yok işte kaliteli profesyonel ritm nasıl yaparız bu cihaza?

gw8 kullanıcısı pek fazla olmadığından senin konular arada kaynıyo olabilir hocam.ondan sitem etme bence arkadaşlar gerekli ilgiyi gösterirler illaki.

usta bir emek varsa ortada değerini bilen insanlar da vardır merak etme en azından ben seni kutluyorum böyle bir çalışma yaptıgın için gw8 hakkındada piyasadaki 140 ritime baktım slow müzik için tam anlamıyla ritim yok başarılarının devamını dilerim

Hocam bence ritim çok fazla, bu aletler set değişikliğiyle önceki modellerin ritimlerini de okuyor. Yakın geçmiş tarihlerde 2 varyasyonlu 8 ritim alabilen cihazlarla bile harikalar yaratanlar vardı, şimdi insanların önünde işleyemeyecekleri kadar çok veri ve imkan var. Bu bolluk içinde kaliteli olanları seçmek bile çok emek istiyor. Cihazlar çok gelişti. Bence sizin gibi işten anlayanlar çalışmaya devam etmeli. Değeri elbet bilinir...Örneğin gw8 için düzenli sıralı user performans üretilebilir. Benim baktıklarımda sesler ordan burdan, müzik çeşidine göre gruplanmış değil. Sax sesinden sonra bağlama, ondan sonra kanun vb... Sağlıkla kalınız..:)

Bence paylaşımlarınızdan vazgeçmeyin yayınladığınız ritimler arşivlere alındığında muhakkak bir gün lazım olacaktır.

roland gw8 kulanici arkadaslarimin herhangi bir ritim problemi aramadiklarini düsünyorum bunu kötü amacla yazmiyorum sadece yayinladigim ritimleri (sadece bir kac kisi indirip) ister elestiri olsun ister begenilen olsun ne indirildi nede yorum yazildi icin bundan sonra yapacam ve yaptiracagim ritimleri siteye vermemek niyetindeyim.
zaten ritim vermek sorun degil sorun ritimleri nasil daha iyi yapabiliriz hep birlikte veyada nerde eksikliklerimiz var diye yorum yazmak ki ritimlerimizi güclendirebilmek.

arkadaslar yanlis anlamayin ben sadece sizlerin ritim lere ihtiyaciniz olmadigini düsünerek yorumumu yaziyorum ileki benim ritimlerimi kulanin diye veyada en iyisi benim yayinladigim diye bir söz konusu yok.

saygilarimla
frden slmlar usdat bazi konularda haklisin ama bizim millet biraz erincek iki kelime yazip enazindan elesdiri bile yapmaya eriniyor malesef tabiki senin amacin puan cikarmak degil ama biraz erincegiz bende bi suru yapip paylasiyom ne yorumlar ne de tsk eden cok az ama ben kimseden puan beklemiyorum oyuzden takilma sen iyi yada kotu yapdiklarini paylas bence amac iyi niyet yardim gerisi hikaye

Üstad eğer sürekli ayrı konular açarak rithmler setler paylaşıyorsanız,paylaştığınız anda ihtiyaç sahibi göremeyebilir yada üşenip sitede arama yapmadığı için sizin paylaşımınızı bulamazlar.Bence siz bütün paylaşımlarınızı tek bir konuda toplayın (konunun durumuna göre sabitleriz) ozaman zaten konuya gerekli katılım sağlanır.Siz yeterki umutsuzluğa kapılmayın,mutlka paylaşımlarınız birilerinin işine yarayacaktır.

Saygılar...

arkadaslar yorumlariniz icin tesekür ederim.

evet gercektende kalbimden söyleyerek amacim ne puan toplamak nede bilgiclik taslamak.
benim istedigim hepimiz birbirimize yardimlasmak eksiklerimizi dile getirmek yanlislarimizi dobra söyleyip aletimizin performanclarini yükseltmek.
bunu ben tek basima yapamam sizlerden gw8 hakinda okadar cok seyler ögrendimki sizlere birdaha cani gönülden tesekürlerimi ederim.

calismalarimi ritim veyada bilgilerimi sizlerle tekrardan paylasacagim
ben zaten siteye korg pa800 ritimleri gibi setin icine bir zil sesi koyupta ayni seti adini degistirip yayinlayan baze arkadaslar gibi yapmak niyetimde deglim bunuda söylemek isterim.

saygilarinla

emeğinize çok teşekkür ederim.bu ve benzeri sebeblerle lütfen darılmayın balık bilmezse bilir halık(tanrı) derler.sizden çelışmalarınızı sürdürmenizi rica ediyorum.kendi adıma özür dilerim.emek her zaman kutsaldır.