herhalde ihtiyaciniz olmadigini düsünyorum

Cevap: herhalde ihtiyaciniz olmadigini düsünyorum

uzun zamandır 9/8 lik,ayrıca 3 sonda 7/8 lik türkü ritimleri ihtiyacımız olduğunu gw8 için yazıyorum yazdım durdum ama yok.örneğin 9/8 lik roman çok yazıldı.yolun sonu görünüyor 9/8lik musa eroğlu,layık değilsin 7/8lik ibrahim tatlıses türkü ritimleri varsa paylaşırsanız çok memnun olurum teşekkürler.

ertan abi sen ritimlerini,demolarını yazıp yayınlamaya devam et, burada yorum yapılmayabilir teşekkür düğmesi de kullanılmayabilinir ama eğer bir kişi herhangi bir şekilde senin ritim veya demonu bulup "hay Allah razı olsun kim bunu yaptıysa" diye içinden dahi geçirirse,o zaman sen amacına ulaşmış olursun : yani paylaşımlarının emeklerinin başkaları tarafında kullanılmasına.benim yaptığım her demoya yorum yapılmıyor ama ben yine de demo olsun,ritim-set paylaşımı olsun yapıyorum.İsteyen buyursun kullansın takılsın kafasına göre diye bakarsak bu olaya o zaman bunu kafaya takmayız diye düşünüyorum.

bilgilerin icin sagol kadircim

demolarimi yoluyorum zaten

bide kadir roland gw8 de cok basit ritim yazabiliyorsun cok kolay demek istedigim ben nasil yazildigini biliyorum istersen sana detayliyla yazabilirim ritim deyince herseyiyle degil tabi sadece drum lari tüm ritimden silip yerine kendi drum yaziyorum istedigim kiti aliyor istedigim darbukayi icine kayit yapiyorum bunlari belki sende biliyorsun ama ben yinede yazayim dedim

NOT: kimse sana teskür etmese bile ben sana sonsuz tesekür ederim bu siteyi kurup bizlere sunandanda allah razi olsun inanki cok seyler ögrendim cokta isime yariyan dosyalar indirdim

ben zaten kimseden tesekür beklemiyorum aslinda

yinede allah hepinizden razi olsun iyiki paylasimcisiniz

saygilarimla

emeğine sağlık abi valla ben bayadan beri girmiyordum baktım ritimini indirdim şimdi valla güzel devamını bekliyoruz abicim kusurabakma sen niye böyle kızdın giren yoktu bu site kaç aydır belki 4 - 5 kişi bende yeni girdim tüm trakya mmüzik ailesi olarak herkesin adına ben özür dilerim abi sen lazımsın tabi yorum yapacaz bence abi sen devam et yazmaya Allah razı olsun sizden ve tüm ritim yazan abilierim kardeşlerim e bilseyd,im daha önce girerdim yaaa :(( kızma abi bundan sonra arada 3 güne bir girecem artık bakalım yaa sitemize senin arkandayız abiii.... başarılar...