Hayat Harcadın Beni (Remix.Enst) Muazzez Ersoy

Cevap: Hayat Harcadın Beni (Remix.Enst) Muazzez Ersoy

bu alt yapıyı muazez ersoy remix diye terbiyesilik yapma adam gibi alt yapıyı koyduysan kime ayit olduğunuda doğru yaz kendin yapmış gibi artislik yapma google yaz arnaje okuyan kim öğren ben sana söyleyimde bari reklamımız olsun asnaje sedat sakarya solist bendeniz idris sonat google yaz din le analrsın muazezmi idris sonatmı alt yapıyı koydun bari hayrı muazeze değilide bize olsunn sevgili kardeşim o yaziyi düzelt

çilekeş arkadaşımız altyapı paylaşmış.genelde kimden dinlediyse o şekilde lanse etmiş olabilir.bir şarkıyı herkes seslendiriyor.şarkıyı niçin sahiplendiğinizi anlayamadım.sizin söylediğiniz versiyonda olabilir.bu şekilde fevri davranmanıza gerek yok.biz hiç bir arkadaşımızın bu şekilde azarlanmasına müsade etmeyiz.burası hava basma yeride değil.bundan sonraki yazılarınıza biraz daha özen gösteriniz.:(

arkadasa reklam lazım sizde yapın gitsin reklama ihtiyacı varmıs dert etmeyin :)

neyi terbiyesiz bu yazının anlayamadım

tşklerr umarım link sağlamdır

emeğe saygı isteyen eme saygı göstercek emek hırısıları kendi yapmış gibi bir sunum yapmıcak

bu şarkıyı herkez okuyabilir ben bir yanlışı düxeltmek istedim bişey demdim ama alt yapılar benim alt yapılarım sadece rica ettim kardeşden muazez değili bana ayit diye hepsi bu 35 sendir müzik yapıyorum butun alt yapılarımlda burda yaınladım reklama da ityacım yok ukalalığada gerek yok 5 kere yazdım düzelet diye ama malaesef işte yine yayınlandı aynıı muhebtt herkeze helal, hoş olsun ama sen hariç

teşekkürler

[teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri