- Enst.
- Korg pa800 keman piyano
Cevap: Hayat Harcadın Beni (Remix.Enst) Muazzez Ersoy
çilekeş arkadaşımız altyapı paylaşmış.genelde kimden dinlediyse o şekilde lanse etmiş olabilir.bir şarkıyı herkes seslendiriyor.şarkıyı niçin sahiplendiğinizi anlayamadım.sizin söylediğiniz versiyonda olabilir.bu şekilde fevri davranmanıza gerek yok.biz hiç bir arkadaşımızın bu şekilde azarlanmasına müsade etmeyiz.burası hava basma yeride değil.bundan sonraki yazılarınıza biraz daha özen gösteriniz.
bu alt yapıyı muazez ersoy remix diye terbiyesilik yapma adam gibi alt yapıyı koyduysan kime ayit olduğunuda doğru yaz kendin yapmış gibi artislik yapma google yaz arnaje okuyan kim öğren ben sana söyleyimde bari reklamımız olsun asnaje sedat sakarya solist bendeniz idris sonat google yaz din le analrsın muazezmi idris sonatmı alt yapıyı koydun bari hayrı muazeze değilide bize olsunn sevgili kardeşim o yaziyi düzelt
çilekeş arkadaşımız altyapı paylaşmış.genelde kimden dinlediyse o şekilde lanse etmiş olabilir.bir şarkıyı herkes seslendiriyor.şarkıyı niçin sahiplendiğinizi anlayamadım.sizin söylediğiniz versiyonda olabilir.bu şekilde fevri davranmanıza gerek yok.biz hiç bir arkadaşımızın bu şekilde azarlanmasına müsade etmeyiz.burası hava basma yeride değil.bundan sonraki yazılarınıza biraz daha özen gösteriniz.