hangi arkadaşımız hangi ilde nerde kaca calıyor hakkını alabiliyormu???

Size bir anImI anlatayim daha doğrusu yaşadığımı

bakirköyde kina gecesi için geldiler fiyatimizi söyledik
çok falan söyledik bize fiyat sormaya gelenler arasinda 50 yaşlarinda amca
benim oğlum bilgisayardan çalar ucuzada çalar dedi
bende o çalsin o zaman dedim
aradan zaman geçti adamlar gelmedi o tarih te incirlide iş geldi gidip çihazlari kurduk çalmaya başladik arkadaşin aklina geldi gittik baktik
bilgisayari kurmuşlar çaliyorlar kravat takim elbiseli olduğumuzdan
çalan arkadaşin yanina yaklaştik bize lazim kaça çaliyorsun falan dedik uçtu 500 tl faln
arkadaş öğrenci kimliğini çikardi itü kimliği arkadaşim maliyeden geliyoruz
çaldiğiniz parcalarin telif hakki için 300 tl rica ediyoruz dedik babasi geldi
adam bizi unutmuş herhalde biraz itiraz ettiler
ama 300 tl aldik makbuzu göndereceğiz dedik

inaniyorumki
o çocuk bir daha laptopla kina falan yapamaz

sizde yapin etkili oluyor

pardon can sinan isimli üye alıntıyı yanlış yapmışım.

sözüm- özkanb- üyeye olacaktı . yaptığınız sahtekarlığa giriyor.
demokratik bir ülkede yaşıyoruz herkesin bir hürriyeti vardır siz buna karar veremessiniz buna kanunlar karar verir ve kanunlar cezalandırır.,

bence ama bence herkes yaptığı işi düzgün yaparsa para peşinden gelir...

oyun havaları bölümünün kalkmasına katılıyorum bencede kalksın yada 1 dk. lık demolar olsun..referandum istiyoruz :)

bende bi rakı birde balık istiyorum...:D :D :D meraklanmayın eninde sonunda insanlar bizlere geri dönecekler bilinçleniyorlar ben çok yerde farkettim saygılarımla...cansinanım nasipse nisanda start yapıyorum senide bekliyorum saygılarımla...

noldu biri mevzuyu anlatsın biyerde mesiremi düzenleniyo yakınsa geliriz ..
anlamadım gitti...!!!!

arkadaşlar herkese selamlar.

öncelikle piyasa serbest piyasa allah herkese bol kazanç versin kim kaça giderse gitsin parasını kazansın buna diyecek bişey yok.

şimdi konuya sırası ile değinelim.
burası izmit burda düğünler sokakta 300 ila 400 arasıdır salonlar ise 60 ila 120 arasıdır.
günümüzde teknolojinin gelişmesi ile dogru orantılı artık herkes müzisyen olmustur.orgu eline alan düğün yaparsa ikide hopasrlör ondan sonra 100 liraya düğün çalar...hatta birde bu paraya mahalleye kendi arabası ile gidip tesisat kurar....şimdi siz böyle dandirik müzisyenlerin ve lap top düğüncelerinin oldugu yerde sizde arada üç beş kazanabiliyorsanız şükür edin..şimdi ben şu şikayetçi oldugumuz laptopçulardan biraz bahsedeyim....millet bunları gene biz yarattık nasılmı şöle izah edeyim:

şimdi bu formun md oyun havaları diye bölümü var bakıyorsun 10 dk lık çiftetelli yok 20 dk lık halay yok pa 800 le ankara yok pa 80 le çiftetelli, bu böle sürüp gider...yapamayalım beyler o zaman bunu bakalım ne çalacaklar o zaman laptopta...hatta bence oyun havaları md bölümü kalksın bence bunu sitede oylamaya bile sunabiliriz...

ne dersiniz ?? oyun havası md si veya mp 3 olmayan adam bakalım ne calacak bundan sonra veyahutta yapılıyorsa bile 1 dk lık olsun demo amaçlı olsun.....

herkese selamlar.

Aynen katılyorum abicim...

Bizim Samsun/ Atakumda dükkanımz vardı. 3-4 sene önce 300 tl ye düğüne giderken meslektaşlarımız 100 tl ye casio at1 ve bağlamayla düğün çaliyolardı bizim dükkanın arka mahallesinde. Hem meslektaşlarımz hem maliye sağulsun dükkanı kapattırdılar Allah razı olsun babam tekrar öğretmenliğe döndü Bende üni kazandım okuyorum. Amaaaaaaa Allah şimdi onlara yardım etsin Samsun'da bu sene düğünleri 100-150 tl ye çalicam :D madem öyle al böyleeeee tesisatımda iyi klavyemde- Kaliteli ve ucuz müzik :) vergide yok maliyede yok cezada yok.

doğru bi tesbit ama trakyada kadırılması ile bitecek bi sorun değil.bugün çoğu sitede ne yazıkki bu paylaşımlar mevcut.

bende bi rakı birde balık istiyorum...:d :d :d meraklanmayın eninde sonunda insanlar bizlere geri dönecekler bilinçleniyorlar ben çok yerde farkettim saygılarımla...cansinanım nasipse nisanda start yapıyorum senide bekliyorum saygılarımla...

sağol erkanim hayirlisiyla geleceğim nasip olursa...saygilar

ben gazinoda çalışıyorum yılın her günü..bazen kafa sanatçılara gidiyorum..klavye ve bağlama çalıyorum aynı zamanda okuyorum..istanbul bahçelievler konak restourant..sabah 4 e kadar çalışıyorum..kazandığım paraya gelince alıyoz işte bir şeyler:)...

ben aksarayliyim bizim burda cuma cumartesi pazar olur dügünler 3 gün yani 1 milyar fiyat assagi yokk