hangi arkadaşımız hangi ilde nerde kaca calıyor hakkını alabiliyormu???

kenar mahalle düğün salonlar 60 tl.
başkent içi 80-100 tl. piyanıst(fakat piyanıst sadece ilk dansı çalar ve kapanış)

salon 150 mahalle yada köy düğünü 500 aksarayda.Leptopçular bu işin içine ettiler sırf düğünlerde kızlara bakmak için gidiyorum diyen leptopçular mahale düğününü 100 liraya çalıyorlar.İşi müzik olmayan bu insanlara dur demek için ne yapmalıyız

vallahi hakkinih almadan calma ben almanyada 200 300 evruya tekcaliyorum

bizde 2 kisi gidiyoruz istanbul da sadece org cu arkim ve ben okumadayım 300 400 arası tabiki kılarnet keman davul filan bunlarda dahil olunca tabiki fiyat yükseliyo

ben Amerikada 2000 dolar aliyorum.:)) 3 saat icin cunki burda calan baska kimse yok

valla istanbulda 250 dediğin zaman adam arkasına bakmadan kaçıyo :) salonlardada 60 - 80 verirse iyidir..

niğde ulukışla tekgün 300 iki gün 500 tl salon mahalle farketmez ama köyler 700 800 aşa olmaz çünkü cumartesi sabah 10 da başlıyon pazar saat 3 kadar
gazinodada günlük 50 tl alaturası cabası

izmirde benim fiyatım 500 ila 550 arası ha alabilirsem 600 de lıyom ama 400 altına düşmemeye çalışıyorum burda herşey dahil 150 çalanda var çok kızıyorum bu işe bana bu kadara çalan var dediklerinde gidin onu çağrın diyorum hatta numarasınıda ben veriyorum buyrun diye nese sabah sabah sinir oldum kalın sağlıcakla GRUP COŞKU piyanist erkan saygılarımla...

Size bir anImI anlatayim daha doğrusu yaşadığımı

bakirköyde kina gecesi için geldiler fiyatimizi söyledik
çok falan söyledik bize fiyat sormaya gelenler arasinda 50 yaşlarinda amca
benim oğlum bilgisayardan çalar ucuzada çalar dedi
bende o çalsin o zaman dedim
aradan zaman geçti adamlar gelmedi o tarih te incirlide iş geldi gidip çihazlari kurduk çalmaya başladik arkadaşin aklina geldi gittik baktik
bilgisayari kurmuşlar çaliyorlar kravat takim elbiseli olduğumuzdan
çalan arkadaşin yanina yaklaştik bize lazim kaça çaliyorsun falan dedik uçtu 500 tl faln
arkadaş öğrenci kimliğini çikardi itü kimliği arkadaşim maliyeden geliyoruz
çaldiğiniz parcalarin telif hakki için 300 tl rica ediyoruz dedik babasi geldi
adam bizi unutmuş herhalde biraz itiraz ettiler
ama 300 tl aldik makbuzu göndereceğiz dedik

inaniyorumki
o çocuk bir daha laptopla kina falan yapamaz

sizde yapin etkili oluyor

kardeş süper mantık walla helal!!!

bende karabüklüyüm salonla anlastım 150 tl ye... dısarda gittiğimiz kınalarda ise en az 250 olmak kaydıyla ne tutturabilirsek gidiyoruz...burası cok büyük bi sehir değil o yüzden de bi yerde mecburen uymak zorunda kalıyoruz... bu laptopçu ve md ciler yüzünden yakında bu işler bitmesse şükredelim bence arkadaslar , bundan 5-6 sene önceki duruma bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız,saygılar...