Hakkınızı helal edin...

• Konbuyu başlatan birol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hakkınızı helal edin...

Zaman zaman müziğe ara verdim yada bıraktım sandım, enstrümanımı sattım bidaha yapmam dedim ama yinede siteyi açmadan, yazılara bakmadan güne başlamadım. Ne olursa olsun kızdığımız insanlarda olabilir dostlarımızda, trakya müzik bzilere çok şey katıyor. Müziği bırakmak ayrı, trakya müziği bırakmak ayrı....

niye yalan söyleyim müzigi birakacam dedim tam 30 yill gecti ve ben hala duygularimin bir parcasi olarak muzigi birakamadim

sanirim birol kardesimizde birakmayacak

siteye girip girmeme konusuda herkes kendi bilir diye düsünyorum ama birol kardesimizin sözlerine gercek kalpten yazdigina inanmiyorum orgu satigi icin siteden vazgectigine ve girmeme karari aldigina inanmiyor ve onu eminim tekrar aramizda görecegimizi düsünyorum

site hakinda sunu söylemek istiyorum ben uzun zamandir üyeyim ve burda tüm piyanist arkadsalarimdan cok yararli setler olsun ritimler olsun en önemlisi bilgiler olsun bu site sayesinde ögrendim ve müzik konusundanda cok mutluyum

saygilarimla

Ne saçma bir konu ve ne saçma bir yazı bu böyle !!! Hakkaten bunu dile getirmenin ne anlamı var. Ben isminizi bile ilk kez görüyorum sitede. Hiç girmeseniz ne olcak ki ? Ne kazanıcaksınız ya da ne kaybediceksiniz ? Orgunuzu sattınız olay bitti ? Bir daha hayatınız boyunca müzikle ilgilenmiceksiniz ? 53.787 üyesi olan bir siteye üyesiniz. Üstelik Türkiyenin en büyük piyanistler topluluğunda bulunuyorsunuz. Benim hayatım boyunca tanıdığım hiçbir müzisyen sizin mantığınızda değildir. Dediklerinizi bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.

Saygılar.

Orgu satmak herşeyi kaybetmek anlamına gelmez üzüntünüzü anlıyodum ne orglar sattık tyros3 pa3x pa800 pa500 ama hala burdayım org çalmayı burda edindiğim arkadaşlar öğretti 0 dan başladım şimdi demolarımı bi dinle

Kısaca Müzik Hayatta Vazgeçilmez bir şeydir! Müzik Ve Trakyamuzik Her yerden ulaşılır...

frden slmlar arkadslar yorumlara bakdim herkes kendi dusuncelerini dile getirmis simdi oncelikle kendi adima sunu demek isidiyorum ben 45 bitirdim 46 dicez allah nasip eder omur verirse bizler artrik yas olarak olgunlasdik normalinde ama yeri geliyor biz bile yanlis sozler yada kirici oluyok nihayetinde insaniz beseriz oyuzden her seyin normali ilimli olmak simdi ben birolu taniyorum cok saygili mutavazi bir genc ama yazmak isdedigiklerini anlatamayinca boyle konular cikmis ortaya su bir gercek buradaki tum uyeler cogunlugu kimi zaman iyi kimi zamanda olumsuz yorum yada elsesdiriyo yapiyoruz aslinda birolunda kirildigi nokda bu bence bazi yorumlarin yazilma sekline kirilip boyle dile getirmis dusuncelerini yinede herkes herkesi mumkunse iyisi kotusuyle hos gormemiz lazim diyorum bu benim sahsi gorusum frden slmlar

Fikirlere saygılıyiz, lakin ben de bunu "öküz oldu ortaklık bitti" gibi her ne kadar böyle olmadığını düşünmek istemesemde yorumladım.açıkçası kendi ile çelişen bir konu olmuş.ferdesu ya katiliyorum."dostluk" kolay kazanılan birşey değil ki veda ederken bu kadar bonkör olasiniz...
Ch.

Arkadaş duygusal çöküntüye girmiş. Derdini de anlatamıyor. Bizleri de sevdiğinden sitem ediyor. Olay bu . Allah yardımcısı olsun.....

Neyse yolun açık olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...