Hakkınızı helal edin...

• Konbuyu başlatan birol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hakkınızı helal edin...

haer sey gönlünce olsun kardeş bendwn yana helal olsun sen helal et exr 46 dönewminde çok paylaşımların aldım saol

Ne saçma bir konu ve ne saçma bir yazı bu böyle !!! Hakkaten bunu dile getirmenin ne anlamı var. Ben isminizi bile ilk kez görüyorum sitede. Hiç girmeseniz ne olcak ki ? Ne kazanıcaksınız ya da ne kaybediceksiniz ? Orgunuzu sattınız olay bitti ? Bir daha hayatınız boyunca müzikle ilgilenmiceksiniz ? 53.787 üyesi olan bir siteye üyesiniz. Üstelik Türkiyenin en büyük piyanistler topluluğunda bulunuyorsunuz. Benim hayatım boyunca tanıdığım hiçbir müzisyen sizin mantığınızda değildir. Dediklerinizi bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.

Saygılar.

zaten bu konu yönetici ve moderatörlere göre saçma geliyor

arkadaş basitçe helallik istemiş..bizde helal ediyoruz.birtek(orguda zaten sattım)ibaresi işi bozuyo burada .ben işin org tarafına takılmadan hakkımı helal ediyorum..yolun açık olsun..neticede bütün dostluklar menfaate dayalı değilmi???sitede yeni gözüksemde eski üyeliğim var burda 5 yıldır siteye giriyorum.arkadaş kendince ince davaranıp helallik istemiş..sizde büyükleri olarak küçük kusurları mazur görünüz..iyi çalışmalar..

abartılacak bi durum yok, bende arkadaşı ilk defa sitede görüyorum , işini görüp bu yazıyı yazmayadabilirdi, adam helallik istemiş.. elinizi vicdanınıza koyunda cevap verin, varsa helal olsun kardeşim yolun açık olsun..

Arkadaşlar kısa zamanda sitede bi çok dost edindim,bi çok şeyler paylaştık,eğer kırdıysam çok özür dilerim.ben artık siteyi bırakıyorum.. zaten klavyemide satmıştım herşey için çok tşk ederim herkese başarılar dilerim...

burada kardeşimiz orgumu sattığım için siteden ayrılıyorum dememiş.
zaten klavyemide satmıştım demek satıldığı için siteden ayrılıyorum demek değilki.
siteyi kötüleyici bir sözde sarfetmemiş.

ama üzücü olarak konu başka yerlere gitmiş.
güzel bir şekilde arkadaşı uğurlamak varken sitemkar şekilde yorumlamak hoş olmamış .

bende 2007 de üye oldum orgum yoktu,dr.salimin çalışmaları neticesi or 700 aldım 2. el.
daha sonra satmak zorunda kaldım.orgum yokkende varkende,şu anda yine olmamasına rağmen siteyi düzenli olarak takip ederim.

trakya müzik bağımlılık gibi bir şey illa cihaz olması şart değil takip için.:)
burada çok değerli arkadaşların bulunması hepimiz için bir şans, bilmediğim bir çok şeyi burada öğrendim.bu vesile ile bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaşımızında yolu açık olsun.
saygılar.

Neyse...Bir merhaba demek için siteye gelirseniz bekleriz...Yolunuz açık olsun..

Bende önceden bir kaç kere müziği bıraktım dedim bıraktım ama duramadım,müzik bağımlılık yapıyor,müziksiz olmuyor bi zamandan sonra sizi habire sıkıştırır.müzik insanın ruhuna işliyo bırakmak çok zor,

BİROL kardeşim neden böyle yorum yazdın bişeyemi canın sıkıldı bilmiyorum ama çok sitemkar olmuş,

konu içerisindeki diğer arkadaşlarda yapılan yorumdan dolayı üzüntülerini dile getirmişler,bence konuyu fazla uzatmayalım arkadaşlar,konu kapanmıştır,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...