gw8 yeni set...önemli

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: gw8 yeni set...önemli

aslında roland türkiye distribütörü dr salim gibi bu işin profesörü olan kişilere setler yaptırabilir ki daha da fazla satsınlar

DrSalim'in Or700 deki tecrübeleri iyi ritim yazmak için yeterli...Canlı bir demo sunarsa eminimki yüzlerce GW8 kullanıcısı seve seve ritimleri alacaktır..

DrSalim'in Or700 deki tecrübeleri iyi ritim yazmak için yeterli...Canlı bir demo sunarsa eminimki yüzlerce GW8 kullanıcısı seve seve ritimleri alacaktır..

mustafa abi tabiki seti hazırlamaya karar verip proje yi bitirdiginde demo yapacaktır.teknoloji ilerledikçe ritm yazmak daha bir emek istiyor.şöyle bir düşünün 40 ritm yazsa aslında 200 ritm yazmak zorunda çünki her ritm 4 variation ayrıca introları fill leri de cabası.1 satte 1 günde bitirilebilecek bir iş deil o yüzden katılım olup olmayacagını ölçümlemek için bu konu açıldı

.
Bence güzel bir uygulama olur. Dr Salim eğer yapmaya karar verirse size en iyisini sunacaktır buna hiçbir tereddütüm yoktur. Yamaha kullandığım dönemlerde hakkından fazlasıyla desteğini gördük.
Tekrar hayırlısı olsun...

rolanda daha tecrübeli bir arkadaş lazım değil. şuan sorun yok bu konuda..

rolandda parayla ritim satıp milleti soyacak arkadaş lazım ki bedava ritimin kıymetini bilmeyen nankörler değer bilsin.

Cevap: Re: gw8 yeni set...önemli

rolanda daha tecrübeli bir arkadaş lazım değil. şuan sorun yok bu konuda..

rolandda parayla ritim satıp milleti soyacak arkadaş lazım ki bedava ritimin kıymetini bilmeyen nankörler değer bilsin.

arkadaşım parayla satılacak ritimleri kimse almak zorunda değil yani soygun falan yok.bedava ritim olayına gelince eyvallah allah razı olsun yazanlardan da yayınlayanlardan da...bu ritim nevale işine roland distrübitörü daha fazla eğilirse daha fazla alternatif olur.

Polemige gerek yok ritm yazip paylasandanda allah razi olsun ama paylasilan ritmler ihtiyaca cevap vermiyorsa o zaman alternatif aranir.zaten bedava paylasilan ritmler herkesin isini goruyorsa bu konuya talep olmayacaktir

sorunda orda zaten, yazılan ritimler değil, org ihtiyaca cevap vermiyor.

UMARIM HERŞEY ÇOK DAHA İYİ OLUR AMA ŞUNU UNUTMAYIN ŞİMDİYE KADAR KENDİ DURUM KİTLERİYLE BİRŞEY YAPILMADI DEMEK BENCE YAPANA SAYGISIZLIK OLUR DEĞİLMİ ÇÜNKÜ BENİM YAPMIŞ OLDUĞUM RİTİMLERİN İÇİNDE BUNA BENZER ÇOK ÖRNEK VARDIR AYRICA SALİMİN BU İŞİ ÇOK İYİ YAPACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK AMA KİMSE UNUTMASINKİ ROLAND GW8 LE ALINABİLECEK YOL BU KADAR DOSTLARIM....

NEDENİ ÇOK BASİT ÇÜNKÜ BU CİHAZA DIŞARIDAN BİR YAZILIMLA VEYA BAŞKA BİR CHİP LE GERÇEKLEŞECEK BİR DURUM SÖZ KONUSU ODA OLURMU OLMAZMI BİLİNMEZ BANA GÖRE BU SAATTEN SONRADA ZATEN OLMAZ ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIM BU CİHAZ KULLANICIYA NE KADAR CEVAP VEREBİLİR.BENCE NE KADAR DA ÇOK İYİ YAZILAN RİTM OLURSA OLSUN PERFORMANSDA ÇOK ÖNEMLİ AYRICA BUNUN YANINDA KULLANIM KOLAYLIĞI İŞTE ŞUNU UNTMAMAK LAZIM ROLAND GW8 i YERİNDE SAYDIRAN SETTEN RİTİMDEN ÇOK BU OLMUŞTUR.ŞUANDA ROLAND GW YENİ OLMASINA RAĞMEN PİYASADA ÇOK FAZLA SAYIDA RİTMİ MEVCUTTUR.TABİKİ BEĞENİLİP BEĞENİLMEMESİ SİZE KALMIŞ BENCE BUNLARI KESİNLİKLE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK GEREKLİDİR...

SAYGILARIMLA....

SALİMEDE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM..

Cevap: Re: gw8 yeni set...önemli

sorunda orda zaten, yazılan ritimler değil, org ihtiyaca cevap vermiyor.

Yazımda ''bir örnek demo yapılır '' dan kastım insanların beklediği ton yaratılmışmı yaratılmamışmı kısadan anlaşılabilir ve böylece DrSalim kardeşimizin emekleri de boşa gitmez manasıydaydı... Yoksa kimse GW8 de ritim eksik diyemez...Her türlü örnek mevcut....Hiçbir orgda midi sinyali olarak farklı vuruş yok...Çeşitli nedenlerden dolayı farklı tınlıyor....Tını farkını üretici Roland firmasının gidermesi lazım....İhtiyacı ve gerçekleri iyi tespit edemezsek boşuna yanlış beklenti içine gireriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...