gw8 yeni set...önemli

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: gw8 yeni set...önemli

ilk fırsatta bi gw 8 alıcam ve iyi bir set.

salim abiminde emeğine sağlık allah onu başımızdan esmesin dileğimizle tüm ritim yazan arkadaşlara da burdan teşekürlerimi dilerim bazı yazılarda okuduğum gibi rsgele bir set olduğunu gördüm en çok kaçındıkları g600 den çevrilip bazı yerleri editledik sanıyorlar ama aynı yine g600 ritimi olduğunu unutuyorlar gw8 aslında iyi bir org kullanıcıya kalmış bu gw8 kitleri ni kullanabilmek çok önemli aslında kullananlarda çok fark ediyo çünkü güzel tonlar çıkıyor bu convert işini bıraksalar çok iyi olacak ha birde bu paylaşılan ritimlerin çogu da gw8 de editlenmemiş çıkıyo haberiniz olsun org a atıyoruz dinledikten sonra siliyoruz saolsun dr salim abimiz bu konuya değinmiş olup bizlere yardımcı olmak için ritim yazıyor ve emeğinin karşılığınıda vermek gerek işte üstadlar sizlerden tek istediğim convert işini bir kenarı atsak iyi olur bende bir gw8 kullanıcısı olduğum için bu yeni set çıkacağı için seviniyorum ama para olmassa :( alamam çünkü daha işlere ve bir programa gitmiyorum iyice ısınıp pişecem ve öyle çıkacam salim abime burdan emeğine sağlık der tüm dileklerimle ve dualarımlar hayırlı kazançlar dilerim... Allah yar ve yardımcınız olsun inş..

arkadaşım ortaya bir şeyler sergilensin duyalım elbette iyiyi güzeli takdir eden olacaktır.son paylaşılan demoyu beğendim devamını ve çalışmanın bitmesini bekliyoruz.

Dr. Salim'in Yamaha Or700 için yaptığı ritmler gayet kaliteli, bu proje desteklenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...