gw8 yeni set...önemli

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armoni

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
20 yıllık yamaha psr6300:)
arkadaslar roland gw8 e yeni bir set hazırlaması için dr salim le görüstüm.eger yeterli katılım olursa salim gw8icin ritm set calışmasına baslayacak.ritmler gw8üzerinde kendi drumkitlerle yazılacak yani baska klavyelerden convert olmayacak salim i hepimiz biliyoruz nasıl bir set olacagini tahmin edebilirsiniz.
her emegin bir karsılıgı olacagı icin dr salim de hakkını almalıdır.set ücret li olacak.lütfen bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazınız

Cevap: gw8 yeni set...önemli

Bundan önce yapılan set gibi olmasın da her türlü destek verilir. Seti satan arkadaslar ne bir güncelleme yaptı nede acıklama aceleye gelen bir set oldu ilk alanlardan birisiyim.

Salim in yamaha icin yaptiklari ortada.

iyi bir çalışma olursa neden olmasın tabi ki emeğinin karşılığını alır

hayırlısı olsun.halen Roland Gw8 kullanıyorum.hazırladığım set elden ele dolaştı.bende o yüzden kendime çalışıyorum kafam rahat.

mürhencim tyrosu satmışsın hayırlısı olsun

Mürhen arkadaşımla sık sık görüşüyorum daha geçen gün bu siteden birine set gönderdiğini ancak karşıdaki kişinin parayı gondermedigini söyledi böyle olaylar oldukça Ritim yazan arkadaşlar çalışmalarını kesecek ve çoğu org nevalesiz kalacak en çok patlama yapması gereken modellerde örnekleri mevcut zaten. lütfen bundan sonra emeğe saygılı olalım güncellemede bu yüzden yapmiyor ama ben yeni yazdığı ritimleri kullanıyorum . ondada gw 8 var ama artık parayla bile satmayacak ritimleri..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dr. Salim Yamahaya küstü sanırım.
Neyse şimdiki çalışmalarında başarılar dilerim. Umarım Rolandcı dostlara taze kan olur.

gw8 ileri gidebilseydi şuana kadar yapılmış olanlarla giderdi. kimseden birşey ummayın. aletin sound'uda, davuluda, basıda çoktan elden geçmiş. bugüne kadar olamayan bugünden sonra elde edilemez.

salim bu işi yapacaksa hiç durmayın yaptırın yamaha or700 gibi olur ritimleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...