gw8 de böyle bir ritime sahip olmak isterdim peki ya sizlerrr???

Cevap: gw8 de böyle bir ritime sahip olmak isterdim peki ya sizlerrr???

yarın yükleme yapabilirim ve paylaşım linkini verebilirim selamatle kalın

katip 20emeğene sağlık ama ben bu ritimi orga yükledim ama sanki editlenmemiş gibi veriyo neden dir o yardım edin bu ritim üstünde oynamada yapamıyom yaparsanız paylaşırsanız iyi olur sizdede öylemi bu ritim arkadaşlar....

neye göre 1/4'i olamaz diyorsun? Türk ritim ve sesleri korg'un yanında zayıf kalıyor ; ama diğer performanslar synth ve lead sesler olarak da gw-8 üstün çıkıyor.
valla hocam 10 yıldır dugunlere giderim az cok org kullanmıslıgımız varda yaani az bişey muzikten anlıyosan bu karsılastırmayı dahi yapmaman lazım :) bu arada düğünde kimsenin işini görmuyo batı ritimleri ama illa cok iyi diyosun aynı tonları yakalırım diyosan yaz bi roman ritim dinleyelim bakalım gv8 i :)

valla hocam 10 yıldır dugunlere giderim az cok org kullanmıslıgımız varda yaani az bişey muzikten anlıyosan bu karsılastırmayı dahi yapmaman lazım :) bu arada düğünde kimsenin işini görmuyo batı ritimleri ama illa cok iyi diyosun aynı tonları yakalırım diyosan yaz bi roman ritim dinleyelim bakalım gv8 i :)

eğer sen az birşey müzikten anlıyorsan düğün performansıyla gw-8'i yargılamaman lazım. yazmış olduğum cevabı bir daha iyi oku ;) Türk ses ve ritimler bakımından gw-8 zayuf kalıyor ama synth ve lead sesleri iyi dedim.olaya zurna,roman ritmi,macun sesler gözüyle değil genel bakmak gerekir. ;):cool:

eğer sen az birşey müzikten anlıyorsan düğün performansıyla gw-8'i yargılamaman lazım. yazmış olduğum cevabı bir daha iyi oku ;) Türk ses ve ritimler bakımından gw-8 zayuf kalıyor ama synth ve lead sesleri iyi dedim.olaya zurna,roman ritmi,macun sesler gözüyle değil genel bakmak gerekir. ;):cool:[/QU

valla bizim burda kimsede yok bu aletten öyle iyice inceleme fırsatım olmadı dinledigim kadarıyla cok zayıf düğün için evde amötör amaclı kullanan arkdaslara yarayabilir bizim burda adam dğünde balıkesir çiftetellisi istedigi zaman ritimi actıgın zaman adamın beynine beynine davul vurmalı yani gv8 le bi düğüne gitsem burda döverler beni kesin :) bu arada synth ve lead sesleri 800 de baya kaliteli hiç kullandınmı bimiyorum ama bi dene bence

valla bizim burda kimsede yok bu aletten öyle iyice inceleme fırsatım olmadı dinledigim kadarıyla cok zayıf düğün için evde amötör amaclı kullanan arkdaslara yarayabilir bizim burda adam dğünde balıkesir çiftetellisi istedigi zaman ritimi actıgın zaman adamın beynine beynine davul vurmalı yani gv8 le bi düğüne gitsem burda döverler beni kesin :) bu arada synth ve lead sesleri 800 de baya kaliteli hiç kullandınmı bimiyorum ama bi dene bence[/QUOTE]

pa800'ün kalitesi zaten yüksek ona dediğimiz birşey yok. gw-8 için evde amatör diyorsun ama, gw-8 mükemmel bir ikinci klavye olur. yani santrafor değil de ikinci forvet olur. :D

arkadaşlar gw8 ile pa800 ü karsılaşrırmak mantıksız.böyle karsılastırmalara gerekte yok.ama gw8 de o kadar kötü ahım ahım amatör bi alet degil.gw8 in tek eksiği üzerinde adamakıllı düğün işi ritimlerin yazılmaması.ritm yazan arkadaşlar var fakat kimsenin zoruna gitmesin yazılan ritmlerin hepsi amatörce.bende o tarz ritm yazabiliyorum fakat bu işin profesyonel kişilerce yapılmasının ve gw8 de en azından ritm sorununun ortadan kalkması için topu salime attık.salim in çalışması bitince gw8 de ritm problemi kalmayacak sadece cihazı kullanım zorlugu kalacak.onada yapacak bişey yok ...ama olay ritm ise yapılabilecek ve bir düğün bitirme bir program bitirme için ne tarz ritm lazımsa salim bu sorunu ortadan kaldıracak buna eminim
fakat yine söylüyorum gw8 pa800 le kıyaslanamaz kıyaslanmamalı da.

istanbulda 5 yıldızlı otellerde ilhan57fb arkadaşımın yazdığı ritimlerle (sadece gw-8 ile)işlere gittim ve yine iyi mekanlarda orkestrayla sadece seslerini kullandım.bu yaz trakyada tek gw-8 ile düğün de çaldım.hiç bu ne yaa diyen olmadı.tabiki pa800 ile karşılaştıralamaz ama FİYATINA ve AĞIRLIĞINA(5 KG)göre iyi alet..userlere istediğiniz ses ve ritimleri atıp bankalara da sesleri dizince oldukça pratik...

istanbulda 5 yıldızlı otellerde ilhan57fb arkadaşımın yazdığı ritimlerle (sadece gw-8 ile)işlere gittim ve yine iyi mekanlarda orkestrayla sadece seslerini kullandım.bu yaz trakyada tek gw-8 ile düğün de çaldım.hiç bu ne yaa diyen olmadı.tabiki pa800 ile karşılaştıralamaz ama FİYATINA ve AĞIRLIĞINA(5 KG)göre iyi alet..userlere istediğiniz ses ve ritimleri atıp bankalara da sesleri dizince oldukça pratik...

dediklerine katılıyorum, zaten düğünde millet roland gw-8'i görünce düğünü mü terk edecek yani :))) neyse şaka bir yana, fiyatına göre çok güzel bir org. Mühim olan orgu çalmaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Beyler bence tyros 4 pa 800 zü döver. Hahahahahaha :)
şaka bi yana gw8 küçümsenecek bi alet değil incelemeden bilinmez.