gw8 de böyle bir ritime sahip olmak isterdim peki ya sizlerrr???

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: gw8 de böyle bir ritime sahip olmak isterdim peki ya sizlerrr???

roland exr 46or sth ritim dosyası

Ekli dosyalar

• DÜZENLENMİŞ ROLAND EXR 46OR STH DOSYASI.rar
    146 KB · Görünümler: 196

istersen rtim yazalım gw 8 e ben hallederim işi
izmir deysen 0534 974 46 86

üstadlar isteyen istediğini desin bırakın biz ailece rolandcı değilmiyiz ve öylede olacak ben hiç birşeyi kafama takmam ben mersinliyim burda bu gw8 i görenler pa80 i atak gitsin diyorlar adamlara örnek olarak taylan ritimini dinletiyom vay bu org da ritim mi varmıydı diyorlar genel olarak orgu ses orgu diye biliyorlar mersinin silifke ilçesinde bu gw8 i altyapı orgu olarak kullandılar festivalde kimin arkasında biliyonuzmu latif doğanın onun için ben inanıyorum bu org adam zaten ama adam gibi adam olacak ewet yakında bende ritim yazıcam 2012 de belki birtane iyi yazacam görsünler bakalım pa800 gibi olmayı bu org da mücheverler saklı bilen yok fazla sözede gerek yok çekemeyenler anten taksın affına sığınıyorum admincim ama bu kadarda olmaz ki....

arkadaş ritimi yaz demo at burada paylaş ondan sonra tirim yazalım deyin burda herkez ritim yazamaz ama işi professionel olarak yapıyorsan onu bilemem ama burda ritim yazanların da hakkını verin yani omexr olsun kadirbey olsun necat levent olsun yani tüm hepsini sayamam ama yazanlara burdan yine teşekür ve emeğine sağlık diyorum....

bu tarz 9.8lik ritimleri en iyi yazabilecek kişi musicmanvolki diğer adıyla izmirli volkan ve kardeşi tugay ..

yazsın o zaman bir demo paylaşın sonra memnun olursak bakarız hadi paylaşsın bir demo :) ordan yazmak falan demeyin yaz at bakak

Sen bence direk pa800 alıcaktın senin istediğin ritmleri,sesleri anlıyabiliyorum.Şuanda olan ritmler gw8 için fazla bile yapılan ritmler gayet güzel gw8 sntyh orgudur böyle ritmleri zor bulursun.İllaki ben sadece roman çalıcam ritm showlar falan gerek diyosan pa800 al.Ama gw8 başka bi klavye..

Bu arada yazsın atsın demekle olmuyo tabiki herkez emek sarfediyo paylaşıyo karşılıgında bi teşekkür yetiyo ama istersen izmirli volkan abiyle bi konuş bişeyler ayarlar sana o :)

Bu arada GW-8' i sitemizde en iyi tanıtan üstadı unutmuşsunuz. Bence sevgili üstad Keşanlının bilgilerine de müracaat etmek gerekir. Zaten onun bir çok demosu da vardı sitede ama şu anda duruyor mu bilmiyorum.

yok abicim unuturmuyum ben sadece uzatmamak için lafı 2-3 kişi saydım hatta vb kişiler diye yazdım ritim yazan tüm üstadlara burdan saygılarımı sunarım emeklerine sağlık diyorum....

Bu alana bir cevap yazın...