Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 6K
Cevap: Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

merhaba!gw le ritm yazarken yanlış vuruşlarımızı aynı anda nasıl silebiliyoruz?ben bulamadım bilgilendirirsen memnun olurum...

merhaba!gw le ritm yazarken yanlış vuruşlarımızı aynı anda nasıl silebiliyoruz?ben bulamadım bilgilendirirsen memnun olurum...

üstadım bende gw8 yok ama roland menülerinden hatırladığım kadarıyla

rec konumunda yanlış prec vuruşları olusunca rec i stopladıktan sonra style edit menüsündeki erase yi seçip (delete değil özellikle erase) from kısımına cursoru getirdikten sonra yanlış perc vuruşunun anahtarını klavyeden seçiyoruz örneğin A 5 to kısmınıda aynı şekilde A 5 seçiyoruz ve onaylıyoruz sadece o anahtarı siliyor..

from kısmına a5 to kısmına d6 seçtiğimizde aradakı percleri siler

ama sızin sorduğunuz kayıtı kesmeden yanlış vuruşu silmek ise onu bilemiyorum

şuda var gw8 ekranda edit menüleri seçili iken tone seçme tuşlaına farklı görevler veriyor kayıt esnasındada tone seçme düğmelerine 0-9 arasına görev verebilir

dostum hepsini denedim...olay roland ın diğer modellerinde ve korg modellerinde farklı...bu gw 8 bayağı uğraştıracak gibi...selamlar...

üstadım bende gw8 yok ama roland menülerinden hatırladığım kadarıyla

rec konumunda yanlış prec vuruşları olusunca rec i stopladıktan sonra style edit menüsündeki erase yi seçip (delete değil özellikle erase) from kısımına cursoru getirdikten sonra yanlış perc vuruşunun anahtarını klavyeden seçiyoruz örneğin A 5 to kısmınıda aynı şekilde A 5 seçiyoruz ve onaylıyoruz sadece o anahtarı siliyor..

from kısmına a5 to kısmına d6 seçtiğimizde aradakı percleri siler

ama sızin sorduğunuz kayıtı kesmeden yanlış vuruşu silmek ise onu bilemiyorum

şuda var gw8 ekranda edit menüleri seçili iken tone seçme tuşlaına farklı görevler veriyor kayıt esnasındada tone seçme düğmelerine 0-9 arasına görev verebilir

Erase derseniz yazılan partın tamamını siler.Süleyman bey zannedersem yanlış notayı silmek istiyorsunuz.yazdığınız partı seçin örneğin:Adr-drum kit yazarken yanlış bir ses kullandınız.Style microscope ile notaların adlarını görebilir ve dinleyebilirsiniz.buradan yanlış yazılan notayı bulup delete ile sileceksiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dostum demek istediğim diyelim korg pa 80 drum kitle canlı ritm yzıyoruz.zilleri fazladan veya yanlış sekronda vurdum.aynı anda start-stop butonuna basılı tutup hangi zilin fazla vuruşlarını silebiliyoruz.gw 8 hangi butona basılı tutup silebileceğiz,onu öğrenmek istiyorum..

dostum demek istediğim diyelim korg pa 80 drum kitle canlı ritm yzıyoruz.zilleri fazladan veya yanlış sekronda vurdum.aynı anda start-stop butonuna basılı tutup hangi zilin fazla vuruşlarını silebiliyoruz.gw 8 hangi butona basılı tutup silebileceğiz,onu öğrenmek istiyorum..

Korg Pa80de ilk önce ritmi Start/Stop ile çaldırıp delete tuşuna ve yanlış senkronda çalınan sese basarak siliyoruz.Roland GW8de Style Microscope menüsü var oradan Value tekeri ile tek tek dinleyip seçerek silicez delete ile.

gw8 satmana üzüldüm.kısa boyutlu hafif bir alet diye hoşuma gidiyor...bu paraya daha iyi bir alet ne olabilir diye de düşünmüyor değilim yani...

çok güzel olmuş katip bey

davul tonları hoş, eline sağlık hocam

Katip abi ellerine sağlık çok güzel olmuşta fakat bi sorunum var orga yüklediğimde bütün sesler değişik böyle piano sesleri falan ritme benzer bi yanı yok yardımcı olurmsun :)