Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 6K
Cevap: Gw8 9-8 ritim ve demosu-katip20

Katip abi ellerine sağlık çok güzel olmuşta fakat bi sorunum var orga yüklediğimde bütün sesler değişik böyle piano sesleri falan ritme benzer bi yanı yok yardımcı olurmsun :)

katip20 arkadaşımızın belirttiği bölümlerde enstruman değişikliği yapıp kaydetmen lazım. iki defa part view tuşuna bas ve drm kısmına ritim ve acc bölümlerindeki enstrumanları seç, o zaman oluyor. Diğer marka orglardan ya da rolandın diğer,eski modellerinden olan ritimlerde de aynı sorun var,o yüzden enstrumanlar, ritim ve bas kısımlarındaki enstrumanları değiştirince tatlı bir ritim oluyor.

ewet ya siz yptıysanız paylaşırmısınız kadir bey abi bu titim orgda çevirme gibi çıkıyo

dostum merhaba!gw le ritm yazarken yanlış vuruşlarımızı aynı anda nasıl silebiliyoruz?ben bulamadım bilgilendirirsen memnun olurum...
style composer bölümünde hangi variation da yanlışlık yaptıysan o variatonda hangi bölümde yanlışlık yaptıysan diyelim drumkitte yanlış vuruş yaptıysan drum kit bölümünde iken menü>erase seçip açılan pencerenin en sagında from ve to seçeneklerini görürsün .hangi notayı silmek istiyorsan onu sececeksin mesela do2 tusunu silmek istiyorsan from ve to yu c2 yapıp excute diyeceksin.eger birçok nota silmek istiyorsan mesela 2. do tusundan 2. sol tusuna kadar olan bölümü silmek istersen from:c2 to:g2 yapıp excute diyeceksin